Ce se întâmplase cu copilul a lăsat o țară întreagă fără cuvinte:

Locuitorii orașului rusesc Yaroslavl nu vor uita niciodată un incident care a avut loc în urmă cu peste 10 ani de zile.

Totuș a început atunci când un vecin a auzit un copil, bebeluș încă, plângând într-o casă din apropiere. Nu s-a gândit prea mult la asta și și-a continuat treburile pe care le avea de rezolvat în acea zi. Dar în ziua următoare, copilul continua să plângă.

Niciun vecin nu văzuse pe cineva în casa de unde venea plânsul, și nu era niciodată luminile aprinse înăuntru, nici măcar seara.

Dar în acel punct vecinii au început să se îngrijoreze și au chemat poliția. Aceștia au venit și când au intrat în casă, înăuntru era complet gol.

Cei care locuiseră acolo luaseră totul și dispăruseră. Singurul lucru pe care-l mai lăsaseră în urmă era propriul lor copil!

Copila de numai un an a fost găsită pe podeaua murdară și era clar că stătuse acolo timp de câteva zile. O investigație a arătat că numele fetiței era Liza Verbitskaya, iar părinții ei parcă intraseră în pământ, nimeni nu îi putea găsi.

Liza a fost dusă la spital, unde s-a recuperat în câteva zile. În același spital era și o femeie, Inna Nika, care avea grijă de fiul ei bolnav, mama stătea zi și noapte la căpătâiul lui, dar într-o zi a auzit un urlet din camera alăturată și s-a dus să vadă despre ce era vorba.

A văzut-o pe Liza și instinctele ei de mamă i-au cerut să o protejeze și să aibă grijă de ea. Din acea zi, Inna a vizitat-o pe Liza zilnic și i-a adus haine, jucării, mâncare. Într-o zi, Inna a vizitat-o pe cea mică și a observat că nu mai era în camera ei de spital, a aflat apoi că fusese dusă la un orfelinat.

S-a dus și la orfelinat pentru a o vedea, dar atunci i-a fost clar că trebuie să o adopte!Când actele de adopție au fost finalizate, Liza avea doi ani și încă avea probleme cu mestecatul și era traumatizată, nu suporta zgomotele puternice.

În timp ce creștea, Liza avea pielea mai neagră decât cea a rudelor sale, dar, acum este o frumusețe. A devenit model și, datorită poveștii sale și a carierei de model a devenit cunoscută în întreaga Rusie.

Oamenii care râdeau de felul cum arăta și-au mușcat limba când au văzut-o câștigând, ca adolescentă, mai mutle concursuri de talente.

Acum, că a devenit celebră, mama ei biologică a încercat să ia legătura cu ea dar nu i s-a permis. Liza a primit numărul de telefon al femeii, dar încă se mai gândește dacă vrea să o cunoască pe cea care a părăsit-o. Respectul nostru merge către Inna, o mamă adoptivă care s-a dovedit a fi eroul din viața acestui copil abandonat, dar cu un destin atât de special!

Leave A Reply

Your email address will not be published.