Ce se întâmplă dacă pui un cățel de usturoi sub pernă, înainte de culcare. La asta sigur nu te așteptai!

Usturoiul este un aliment foarte folosit în orice bucătărie, dar este considerat și o plantă medicinală miraculoasă.

Nu degeaba i se spune antibiotic natural, fiind bogat în fosfor, vitamine, magneziu, fier, săruri minerale și calciu.

Mai mult, pus sub perna, acesta poate curăța ficatul de substanțe toxice, protejează sistemul imunitar, este un bun aliat al tenului și al părului, combate insomnia, anxietatea și stresul, dar stimulează și circulația sângelui. În plus, menține colesterolul în limite scăzute.

Un cățel de usturoi pus sub pernă poate curăța ficatul, care poate fi deteriorat în timp de aerul poluat și consumul de alimente contaminate și, astfel, pot apărea diverse infecții periculoase.

Însă, usturoiul are proprietăți care facilitează eliminarea tuturor substanțelor toxice acumulate în ficat!

De asemenea, un cățel de usturoi pus sub pernă poate proteja sistemul imunitar, prevenind răceala, durerile în gât, durerile de cap și chiar diverse forme gripale.

Dacă ești răcit și suferi de nas înfundat, usturoiul te ajută pentru că mirosul său este capabil să-l îmbunătățească funcția respiratorie.

Totodată, usturoiul este un adevărat aliat al pielii, pe care o face moale și împiedică apariția imperfecțiunilor și a acneei.

Puneți un cățel de usturoi sub pernă pentru bunăstarea părului. Usturoiul este un aliat nu doar al tenului, ci și al părului.

Această plantă îl ajută să crească, făcând firele mai groase și mai rezistente.

Dar usturoiul ne protejează nu dolar sistemul imunitar de germeni și bacterii, ci și rănile sau cicatricile pe care le avem!

Puneți un cățel de usturoi sub pernă, pentru a combate insomnia, anxietatea și stresul.

Același miros de usturoi este cu benefic pentru corp și minte, ajută la ameliorarea anxietății și a stresului.

Înainte de a merge la culcare, este capabil să ne relaxeze corpul și să-l pregătească pentru somn, ideal pentru cei care suferă de insomnie.

Puneți un cățel de usturoi sub pernă, pentru a stimula circulația sângelui.

Usturoiul are capacitatea de a regla și stimula tensiunea arterială și este capabil să mențină valorile scăzute ale colesterolului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.