Ce salariu a avut Andreea Marin la Surprize, Surprize: „Aceasta e piața”

Deși mulți o știu de pe vremea când prezenta Surprize, Surprize, Andreea își începuse deja cariera în televiziune în momentul când a fost aleasă să prezinte emisiunea de la TVR. Fosta prezentatoare TV era gazda emisiunii „Țara lui Piticot’, iar din această perioadă are cele mai frumoase amintiri.

Deși era studentă la Informatică și avea alt drum în viață, pentru Andreea Marin, televiziunea a devenit o pasiune care i-a schimbat total viziunea și viața.Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit salariu pe care îl avea, atunci când lucra în TVR.

Deși unii probabil că își imaginează că suma este una colosală, cu singuranță se înșeală.

„La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit „Lady în Yellow’, crezând că e o strategie de imagine, de fapt.

Apoi, la „Surprize’, aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări.Dar Lazarov mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți’.

Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional. Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult și lucrurile au crescut în timp.

M-am dezvoltat. Astăzi, am propriul Creative Hub Voice&Visibility, locul în care evenimente de tot felul și concepte mari de campanii sunt create și ajută companiile și comunitatea. Este locul unde avem tehnica necesară pentru filmări și ședințe foto profesionale și multe altele’, a declarat Andreea Marin, pentru cancan.

Vedeta încă mai are emoții când urcă pe scenă
Chiar dacă are în spate trei decenii de experiență, Andreea Marin povestește cu seninătate că și acum, de cele mai multe ori are emoții atunci când urcă pe o scenă.

„Am emoții mereu, și astăzi, după aproape trei decenii de experiență. Și consider că în ziua în care nu voi mai avea emoții, nici nu voi putea să le mai transmit mai departe, deci mai bine renunț la meserie. Sper să nu vină niciodată un astfel de moment’, a mai spun Andreea Marin, potrivit aceleași surse.Andreea Marin a fost, tot în perioada când lucra la TVR, reporter special la premiile Oscar. Vedeta își amintește cu plăcere de acele timpuri.

„În primul rând, când am primit vestea că plec, eu știam că nu vorbeam bine în limba engleză și m-am pus „cu burta pe carte’. În 10 zile m-am documentat și am învățat ca „Făt-Frumos în povești’. Acolo nimeni nu mi-a observat emoțiile date de lipsa de experiență în acest sens.

Am intrat în culisele premiilor Oscar și am făcut transmisiuni minunate. Am încălcat reguli din naivitate, intrând unde nu aveam voie și făcând reportaje pe care altfel nu aș fi reușit să le fac.

Am transmis live de la celălalt capăt al lumii pe care nu călcasem nici în visele mele înainte de asta… M-a îmbogățit în mod neașteptat această experiență și am stat față în față cu nume mari ale cinematografiei mondiale, m-am descurcat onorabil și asta mi-a dat curaj’, a mai spus Andreea Marin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.