Ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul Ionel Bebe Lazăr. Ultimele clipe din viața lui

Ionel Bebe Lazăr s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Interpretul de muzică populară nu avea o situație financiară prea bună și locuia cu fratele său.

Din nefericire, o boală grea l-a măcinat până în ultima clipă de viață. Informații cutremurătoare despre ultimele clipe din viața artistului.

Ultimele clipe din viața lui Ionel Bebe Lazăr

Ionel Bebe Lazăr a avut o copilărie grea și ultimele clipe din viață i-au fost la fel. Corpul său neînsuflețit a fost descoperit de către fratele său.

Artistul locuia într-un apartament cu o cameră, împreună cu fratele lui. Acesta din urmă, când a văzut că Ionel nu mai dă niciun semn, a intrat în cameră și atunci a descoperit că acesta se stinsese…Artistul era bolnav și a murit la doar 47 de ani.

Mariana Birică, o prietenă apropiată a lui Ionel Bebe Lazăr, suferă la gândul că acesta a murit singur, fără ca cineva să-i fi aprins o lumânare.

”Acasă are un frate, dependent de băutură, de două zile zice că n-a mai băut. Ionel nu mai voia să primească pe nimeni în vizită, le făcea semn că-l deranjează. Fratele lui a stat pe hol, au doar o camera cu un hol, și-a dat seama că n-a mai ieșit deloc de câteva ore. Când s-a dus la el, murise! Ca un pui de găină, fără lumânare!”, a declarat Mariana Birică, la Star Popular.

Ionel Bebe Lazăr, copilărie greu încercată

Regretatul artist Ionel Bebe Lazăr a avut parte de o copilărie grea. Tatăl său avea probleme mari cu alcoolul și se comporta urât cu soția lui și cu ai săi copii.

Din acest motiv artistul dormea stații din autobuz cu mama și frații săi, amintiri care marchează pe oricine.

Amărât! A avut un tată bețiv, o gonea pe maică-să cu copiii. Dormea în stația de autobuz, se dezbracă de pulovere și îi învelea pe copii. Vă dați seama cât de chinuiți au fost copiii ăștia, a mai spus Mariana Birică.

Mariana Birică a dezvăluit că mama artistului se dezbrăca de haine ca să-și învelească copiii. Așa au crescut frații Lazăr. Potrivit spuselor sale, mama artistului a murit în urmă cu trei ani.

A plecat pe câmp, după un porc care scăpase, și a sfârșit într-un lac. Se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.