Ce s-a descoperit in Romania cu ajutorul satelitului. Imaginea a facut inconjurul lumii

Agentia Spatiala Europeana a dedicat saptamana trecuta Romaniei, despre care a spus un lucru surprinzator.

Fotografia surprinsa de satelit poarta numele de „Mozaic Romanesc” si este formata in urma unor scanari efectuate in perioada octombrie si noiembrie.

Sunt surprinse astfel frumusetile naturale si diversitatea peisajului.

„Romania are cele mai multe paduri virgine din Europa si se poate lauda cu numeroase bogatii naturale. E o tara completa.”

Imaginea a devenit virala pe internet si lumea de pretutindeni s-a mirat de ceea ce a descoperit la tara noastra.

Multi au putut descoperi astfel frumusetea nevazuta pana acum.

Imaginea surprinsa din satelit pe teritoriul Romaniei poarta numele de „Mozaic Romanesc” si este formata in urma unor scanari realizate in lunile octombrie si noiembrie 2019.

Mai mult, scanarile au fost realizate prin impulsuri radar orizontale si verticale cu polarizare dubla, din care s-a generat culoarea compozit artificiala, informeaza Agentia Spatiala Romana (ROSA).

In imagine sunt surprinse atat frumusetile naturale, cat si diversitatea peisajului.

Printre cele mai importante descoperiri se numara faptul ca Romania are cea mai mare suprafata de paduri virgine din Europa si bogatii naturale impresionante, de care multi nu sunt constienti.

Ursi bruni si lupi pot fi intalniti in zona montana, iar la poalele muntilor se afla izvoare termale si minerale, carora li se adauga o varietate bogata de pesti, pasari, animale si plante din Delta Dunarii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.