Ce pensie mizeră ia Corina Chiriac pe lună, după o viață dedicată muzicii: „Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat”

Corina Chiriac este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi și, cu toate acestea, are o pensie foarte mică.

Este una dintre cele mai iubite cântărețe din istoria României și are la activ peste 50 de ani de carieră muzicală, dar și muncă în televiziune. Chiar și așa, acum, Corina Chiriac primește o pensie mizeră, care nu îi cinstește activitatea artistică de o viață.

La începutul pande.mie de coro.navirus, Corina Chiriac a anunțat că se retrage de pe micile ecrane. Cântăreața a prezentat ani de zile la Național Tv, iar acum se bucură liniștită de tot ce i-a dăruit viața.

Ce pensie mizeră ia Corina Chiriac pe lună, după o viață dedicată muzicii
Ajunsă la 72 de ani, Corina Chiriac primește de la stat o pensie mică. Suma nu îi poate asigura artistei strictul necesar pentru a duce o viață liniștită la bătrânețe.

„Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…  Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber”., a declarat Corina Chiriac, potrivit ciao.ro.

Corina Chiriac îi încurajează pe oamenii să fie buni
Având în vedere că de când boala CO.VID-19 a început să facă ravagii, lumea a ajuns să se schimbe radical. Și pentru că trăim vremuri grele, Corina Chiriac îi încurajează pe oameni să facă fapte bune.

„Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului.

Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva’, a mai spus celebra artista.

Leave A Reply

Your email address will not be published.