Ce note a obținut Eliza Iliescu

Adriana Iliescu are fată mare! Cea mai bătrână mamă din România a ajuns la vârsta la care să-și vadă fiica absolventă de liceu, și peste toate, pregătindu-se pentru facultate. Eliza Iliescu a susținut probele din cadrul examenului de Bacalaureat, iar rezultatele au fost foarte bune.

Ce note a obținut Eliza Iliescu la examenul de Bacalaureat

Tânăra care a ajuns la vârsta susținerii examenului de Bacalaureat și-a bucurat mama, cea care a crescut-o și educat-o cu toată iubirea din lume. Eliza Iliescu a obținut o medie peste 9.50 la cele trei probe din cadrul examenului maturității. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, are toate motivele să fie mândră de fiica ei.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Eliza Iliescu se gândește să urmeze cursurile a două facultăți, sau poate chiar trei, între care Facultatea de Litere și Facultatea de Filosofie. Mama ei este pregătită să o susțină financiar, cu toate resursele pe care le are, pentru a-și croi un drum în viață.

Eliza Iliescu a ajuns la vârsta majoratului și are o relație foarte bună cu mama ei, care a crescut-o și a educat-o cum a știut mai bine. Adriana Iliescu și-a dorit enorm un copil, iar când visul ei s-a împlinit, la o vârstă înaintată, femeia a devenit cunoscută în România drept cea mai bătrână mamă din România.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu a devenit cunoscută când a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai în vârstă femeie care a născut un copil sănătos. În prezent, femeia are 83 de ani și își crește fata din banii de pensie, dar și din indemnizația pe care o primește de la Uniunea Scriitorilor, adică în jur de 2000 de lei.

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor după ce a dat naștere unui copil perfect sănătos, ea având vârsta de 66 de ani și 8 luni. Femeia a fost toată viața profesor universitar și i-a oferit fiicei sale o educație aleasă.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Adriana Iliescu îi va lăsa fiicei ei două apartamente și o va lăsa pe aceasta în grija medicului care a ajutat-o cu fertilizarea in vitro și care, de altfel, este și nașul Elizei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.