Ce note a luat Mirela Vaida la BAC. Prezentatoarea TV și-a publicat diploma pe rețelele de socializare

Recent, s-a aflat ce note a luat îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida la BAC, care a absolvit Liceul de Informatică din Iași în 2001. Aceasta a obținut peste nouă la toate materiile la care a dat examen.

Vedeta TV și-a adus aminte cu emoție de momentul în care a mers la afișierul liceului pentru a afla notele.

Îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida le-a făcut o supriză fanilor și a postat pe rețelele de socializare diploma de BAC. Aceasta a urmat cursurile unui liceu de renume din Iași, fiind o elevă cu rezultate bune. Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și este foarte îndrăgită și iubită de telespectatori. Deși este foarte cunoscută de pe micile ecrana, puțini sunt cei care știu cum era vedeta în perioada adolescenței și mai ales cum sa descucat aceasta la școală. Așadar, iată cu ce note se mândrește prezentatoarea de la Acces Direct!

Ce note a luat Mirela Vaida la BAC
Pentru că este transparentă și vrea ca fanii ei să o cunoască mai bine, Mirela Vaida a făcut publică, de curând, o imagine cu diploma ei de BAC. Astfel, ea le-a prezentat admiratorilor ce note a luat la examenul maturității. Mirela Vaida s-a gândit să le facă o surpriză tuturor și a postat pe contul de Instagram diploma de la BAC! Frumoasa blondină se mândrește cu note mari obținute la disciplinele obligatorii: 9,90 română, 9,20 matematică și 9,15 Informatică. În plus, postarea inedită a venit însoțită de un mesaj emoționant. Vedeta și-a amintit de perioada Bacalaureatului și le-a povestit tuturor despre momentul în care a mers să-și vadă notele la avizier.

„Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era «neiertator»! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 20 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.