Ce face George Simion cu banii de la nuntă. Liderul AUR a dezvăluit ce planuri are

Ziua mult așteptată de o țară întreagă a sosit. George Simion și Ilinca Munteanu se căsătoresc sâmbătă, 27 august. Liderul AUR a dezvăluit ce va face cu banii primiți de la cei 10.000 de invitați.

Astăzi este mare sărbătoare în comuna Măciuca, Vâlcea, liderul AUR, George Simion și iubita lui, Ilinca, se căsătoresc religios. La eveniment sunt așteptați 10.000 de invitați.

Ce va face George Simion cu banii primiți la nunta care a făcut furori

Nunta publică a liderului politic, care a fost subiect de discuție în ultima vreme, are loc astăzi. George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit civil vineri, iar astăzi, la ora 12:00, are loc ceremonia religioasă, care este difuzată în regim live în mediul online.

La acest eveniment sunt așteptați 10.000

de invitați. Nunta are loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, Vâlcea. Intrarea se face pe bază de brățară ca la marile festivaluri, iar pe scenă vor urca trupe celebre din România, precum formația Phoenix.

Liderul politic a dezvăluit și ce va face cu banii primiți la nuntă. Acesta a ținut totuși să precizeze că darul este opțional la nunta sa cu Ilinca Munteanu.

La final, cei care vor să-i lase un dar de nuntă liderului AUR și soției lui trebuie să știe că banii vor fi folosiți în scop caritabil.

Potrivit declarațiilor lui George Simion, banii din darul de la nunta de sâmbătă vor fi donați unei asociaţii care va infiinţa un spital mobil, potrivit SpyNews.

Cine este soția lui George Simion

Soția lui George Simion a terminat Facultatea de Drept a Universităţii Titu Maiorescu, este specializată în Dreptul Afacerilor, acum studiază psiho-pedagogie, a făcut handbal, dansuri populare şi este de loc din Ialomiţa.

Ilinca Munteanu lucrează în prezent pe post de controlor financiar.

Liderul AUR a explicat că cea care astăzi i-a devenit soție nu dorește să se implice în politică, alegând o cale total diferită de a sa.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine.

Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă.

Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu , a declarat George Simion, potrivit click.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.