Ce a putut să-i facă Delia surorii sale, când a aflat că vrea să divorţeze! Şi-a lăsat soţul pentru Radu Sifredi, iar acum…

Scandal de proporții în familia Deliei Matache de când în viața Oanei a apărut Radu Sifredi.

Conform informațiilor aparute in presa mondena, Oana nu mai vorbește nici măcar cu sora ei, pe care o acuză că nu a sprijinit-o atunci când a luat decizia de a se despărți de soțul ei.

Potrivit unor surse, Delia a încercat din răsputeri să-și convingă sora să mai dea o șansă căsniciei, motivând că Răzvan, soțul Oanei, este un bărbat bun și familist, dar și că au doi copii împreună. Delia a și comunicat mult cu al său cumnat, încercând să găsească o rezolvare a impasului în care se aflau cei doi soți.

Ruptură! “Vorbesc extrem de rar”

Oana, însă, era deja îndrăgostită orbește de Radu Sifredi, și nu a mai ținut cont de nimic. Nici de soț, nici de mamă, nici de soră.

“Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste. Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana. Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor. Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul”, a declarant o sursă, pentru CANCAN.RO

Gina Matache nu este de acord cu noua relație: “Sper să se trezească!”

Altfel, Gina Matache susține că a încercat în repetate rânduri să vorbească și să o facă pe Oana să realizeze că greșește. Însă se pare că fiica ei s-a izolat de restul familiei și nu vrea să audă nimic. Pare că este foarte îndrăgostită și că indiferent ce ar spune oricine nu va renunța la noua sa relație. Oana Matache și Răzvan Miheț nu au divorțat încă, potrivit spuselor Ginei Matache.

“Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit”, a spus Gina Matache.

Leave A Reply

Your email address will not be published.