Ce a făcut Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a, depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster. Soțul ei, Prințul Harry, nu și-a putut stăpâni lacrimile

Sicriul cu trupul Reginei Elisabeta a II-a a fost transportat ieri la Palatul Parlamentului din Londra, într-o procesiune plină de emoţie, de la care nu avea cum să lipsească Familia Regală.

Acolo a fost prezentă și Meghan Markle, soția Prințului Harry. De altfel, la un moment dat, Ducele de Sussex nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a fost fotografiat într-o ipostază vizibil emoționată.

Ce a făcut Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a, depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster. Soțul ei, Prințul Harry, nu și-a putut stăpâni lacrimile

La începutul procesiunii de ieri, în spatele sicriului, au mers pe jos cei patru copii ai Reginei Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea Prinţesa regală Anne şi Prinţii Andrew şi Edward, urmați de nepoții suveranei, Prinţii William şi Harry.

În ciuda divergenţelor și problemelor din trecut, frații au stat unul lângă altul.

Regina Consoartă Camilla, Kate, Prinţesa de Walles, Meghan Markle, Ducesă de Sussex, şi alţi membri ai Familiei Regale au urmat cortegiul funerar din maşini.

Drumul a ținut în jur de 38 de minute, de la Palatul Buckingham până la Westminster Hall.

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster, au relatat jurnaliștii străini, iar membrii Familiei Regale și-au arătat respectul față de regretata Regină.

Odată intrată în Westminster Hall, unde a fost depus sicriul, Meghan Markle, Ducesă de Sussex, și-a arătat și ea respectul față de regretata Regină și a făcut o plecăciune joasă, în timp ce Prințul Harry era în spatele ei, de asemenea, cu capul plecat.

În mod normal, femeile din Familia Regală fac reverențe și își pleacă capul în public dacă îl văd pe suveran pentru prima dată în ziua respectivă.

În cazul bărbaților din Familia Regală, salutul este, de obicei, cu un gest scurt de înclinare a capului (fără înclinarea corpului).

La un moment dat, Prințul Harry a fost copleșit de emoții, lângă sicriul bunicii sale, Reginei Elisabeta a II-a. El a fost fotografiat cu mâinile la ochi, de parcă încerca să își oprească lacrimile să îi curgă pe obraji.

Părea de-a dreptului mâhnit, în timp ce era înconjurat de ceilalți membri ai Familiei Regale, inclusiv soția acestuia, conform Hello Magazine.

Cele două cumnate au purtat bijuterii – tribut când au participat lala ceremonia de mutare a sicriului Reginei Elisabeta a II-a de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster.

Ca semn de prețuire pentru cea care a fost Regină și care a îndrăgit-o foarte mult, Kate a ales să poarte la ceremonia de mutare a sicriului de la Palatul Buckingham la Westminster, o broșă deosebită.

Este vorba chiar despre bijuteria pe care însuși Regina a purtat-o în timpul unei vizite în Seoul, Coreea de Sud, în 1999.

Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, soția Prințului William a mai purtat această broșă

în 2017 în Belgia, la ceremonia de comemorare a Bătăliei de la Passchendaele, dar și în 2018, în Londra, la Festivalul Comemorării.

Pe de altă parte, soția Prințului Harry, Meghan Markle, a ales să poarte la același eveniment, o pereche de cercei cu diamante și perle pe care i-a primit în dar de la Regină în 2018, înaintea primei apariții publice cu Harry.

Ducesa de Cambridge și ducesa de Sussex au fost alături de soții lor, nepoții Reginei, la ceremonia de mutare a sicriului cu trupul neînsuflețit al Reginei de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster unde va sta până luni, 19 septembrie, ziua înmormântării.

Leave A Reply

Your email address will not be published.