Caz unic! Femeia născuse dar doctorul nu îi dădea copilul. L-a luat în brațe, s-a întors cu spatele, dar ce i-a făcut celui mic a lăsat-o în hohote de plâns! Imagini rare din sala de nașteri

Dr. Carey Andrew-Jaja este un bărbat care se trezește în fiecare zi cu zâmbetul pe față. Respectatul medic a adus pe lume cu mâinile sale mii de bebeluși, iar pentru fiecare are aceeași primire specială. Fiecare bebeluș este primit în această lume complicată cu un mare zâmbet și un cântec.

Micuțul Ethan, cel pe care îl veți putea vedea în clipul de mai sus, este extra-special, asta fiindcă și tatăl său a fost adus pe lume de același doctor, iar doctorul îi cântă și lui, acum, cântecelul de bun-venit.

Pentru Dr. Jaja cei mici nu sunt doar bebeluși, sunt viitorii conducători ai lumii, viitorii atleți de la Olimpiade și viitorii oameni de știință. Tocmai de aceea se gândește că este o onoare uriașă să le poată cânta și ca el să fie prima persoană pe care o văd în viața lor pe această lume. O poveste specială, un medic special, imagini emoționante.

Pe Carey Andrew-Jaja, doctor la „Magee-Womens Hospital” îl putem numi cu uşurinţă „o minune de om” şi acest lucru se datorează faptului că la venirea pe lume a copiilor, primul lucru pe care aceştia îl aud e glasul lui încărcat cu multă emoţie. Acest doctor minunat îşi iubeşte mult meseria.

Pe vremea când era rezident, un doctor mai în vârstă l-a întrebat dacă el le cântă bebeluşilor atunci când aceştia vin pe lume. Şi pentru că nu o făcea, Andrew-Jaja a hotărât să urmeze sfatul primit şi să întâmpine de fiecare dată o nouă viaţă cu o melodie care să facă şi mai frumos întregul moment.

La fel s-a întâmplat şi la venirea pe lume a lui Ethan, când dr. Carey Andrew-Jaja i-a cântat cu vocea lui melodioasă urarea de „La mulţi ani”. Acest om minunat consideră că fiecare nou-născut e special în felul lui. Prin acest cântec se creează instantaneu o legătură emoţională spontană, minunată şi de ce nu, chiar distractivă, potrivit livebiz.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.