Catinca Roman a spus de ce nu a venit fiica ei la înmormântarea bunicii, Mioara Roman. Tânăra, criticată că a dansat pe manele, la ziua unei prietene

Au fost doi mari absenți la înmormântarea Mioarei Roman. Calina, nepoata ei, și Petre Roman, fostul soț, tatăl Oanei Roman. Dacă în ceea ce-l privește pe fostul premier oamenii au găsit circumstanțe atenuante, legat de Calina s-a creat mare vâlvă. În ziua priveghiului, tânăra a fost filmată dansând pe manele, la ziua unei prietene. Acum, mama ei, Catinca Roman, a explicat de ce Calina nu a fost la funeralii.

În noaptea de 25 spre 26 februarie, Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, a fost filmată dansând pe manele, la ziua prietenei ei, Diana Gureșoaie. Aceasta din urmă a urcat filmulețul pe Instagram, în sectiunea Stories, iar de acolo s-a declanșat o situație neplăcută pentru tânăra de 24 de ani.

Aceea era, de fapt, o noapte de priveghi pentru bunica ei, Mioara Roman, decedată în 23 februarie și înmormântată luni, pe 26 februarie. În imaginile video pe care le puteți vedea mai jos, Calina apare veselă, dansând, zâmbind și fredonând versurile melodiei „Tutti Frutti”, cântată de Adrian Minune și Bruja.\

„Mă urc pe masă, acordeonu’ se aude că așa e la cumetrii / Îi dau cheia la cal lu’ domnu’ valet să parcheze în spate la vip / Facem și grătar, să moara dușmanii că am făcut și-o muzicuță / Place la șmecheri, mașini de lux da’ parcă tot mai frumos e în căruță/”, sunt câteva dintre versurile melodiei pe care dansa Calina, potrivite pentru o aniversare, dar total nepotrivite pentru situația dată, decesul bunicii ei.

După ce Calina a atras un val de comentarii și de reacții negative, Catinca Roman a explicat prin ce a trecut fiica ei, cât de afectată a fost și de ce nu a participat la înmormântarea Mioarei Roman.

Catinca Roman: „Calina a plâns două ore lângă sicriul deschis”

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. 

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut!

A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman, pentru Click!

„A doua zi, la înmormântare, eu i-am zis Calinei să nu mai vină, nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate. Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei.

M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr. Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie

E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!”, a mai spus Catinca, pentru Click!

Mioara Roman a fost înmormântată la Cimitirul Reînvierea

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, a murit la vârsta de 83 de ani, la azilul privat din Snagov. A murit în somn, în urma unui stop cardiorespirator. Născută Mioara Georgescu, ea ar fi împlinit 84 de ani pe 19 aprilie. Anunţul privind moartea Mioarei Roman a fost făcut pe Facebook de fiica sa cea mică, Oana Roman. Mioara Roman era jurnalist, fost pro­fesor de limbi orientale la Universitatea din București și om de radio. A fost înmormântată luni, 26 februarie, la cimitirul Reinvierea, din București.

Leave A Reply

Your email address will not be published.