Câți bani câștigă sora lui Culiță? Geta vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg

Dacă pe Culiță îl știe acum toată țară, asta pentru că a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Suvivor România 2021, despre sora lui, Geta se știu prea puține. Iată cum își câștigă aceasta traiul!

Câți bani câștigă sora lui Culiță de la Survivor? Geta vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg

Culiță a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți în ultimul an, asta după ce participarea lui

la Survivor România 2021 a avut un impact puternic asupra imaginii sale. El și fratele său, Iancu Sterp sunt foarte cunoscuți, însă sora lor, pe nume Geta, nu a vrut să facă parte din această lume și a rămas să aibă grijă de afacerea familiei.

Astfel că, sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă, de mai multă vreme. Culiţă are trei fraţi, pe

Iancu, Ileana şi Geta, ultima ocupându-se de una din afacerile familiei, care deţine o stână de oi. Ea are o tarabă la care vinde urdă, caş şi telemea de oaie.

”Cumpărați produse de la stâna noastră! Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta.

Unul dintre amicii săi a întrebat-o în ce piață vinde: ”În ce piață vinzi cașul?”, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. ”În orașul Hațeg, judeţul Hunedoara”, a răspuns Geta Sterp.

”De data asta, din păcate, nu pot ajunge!”, a scris un alt amic. “Îți păstrez pe când o sa poți veni!”, a răspuns sora lui Culiţă Sterp. “Cea mai bună brânză din Ţara Haţegului!”, a confirmat un alt client al Getei Sterp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.