Câți bani a primit dansatoarea din imagine, la o petrecere de interlopi. Când a ajuns în cameră și a numărat banii, nu i-a venit să creadă

Cristina Pucean este feblețea lăutarilor și fantezia oricărui bărbat! Dansatoarea este nelipsită de la cântările maneliștilor importanți, dar mai ales din locurile unde se află Florin Salam. Cu mișcările ei reușește în doar câteva minute să strângă teancuri de bani.

Cristina Pucean și-a făcut rapid un nume în lumea dansatoarelor de manele, ajutată de corpul sexy de pe urma căruia face, până la urmă, toți banii! Bărbații o apreciază cum își mișcă șoldurile și bustul impresionant, fără prea mult efort, iar îmbrăcămintea super-sexy în care își face apariția la fiecare eveniment atrage ca un magnet privitori cu buzunarele pline, scrie cancan.ro.

Chiar dacă, de multe ori, vine ”la pachet” cu mai mulți maneliști celebri, Florin Salam este cel care o ia aproape la toate petrecerile, și nu oricum, ci în tandem cu Loredana Chivu, considerată rivala ei! Astfel, pe ringul de dans se dă, de cele mai multe ori, o adevărată luptă pentru cine face cei mai mulți bani.

A plecat cu sutienul burdușit de lire sterline!

N-a fost cazul, recent, când Cristina Pucean a fost chemată la un botez, în Londra, și a luat tot ”grosul”! Celebra dansatoare de manele a plecat cu sutienul burdușit de lire sterline după ce a bucurat ochii audienței cu mișcările ei orientale.

Unii probabil numai din plăcerea de a se bucura cât mai de-aproape de bustul ei, alții fermecați de cum se mișca, cert este că aproape toți bărbații de la petrecere s-au strâns ciorchine în jurul ei și i-au băgat bancnote mari la sutien, în vreme ce Cristina le mulțumea printr-un zâmbet

Nu degeaba se spune despre Cristina Pucean că ar fi cea mai bogată dansatoare din România. Blonda ar pleca acasă, de la fiecare cântare, cu sute de euro numai din ”atenții”, fără onorariu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.