Cătălin Zmărăndescu a retrăit momentele de coşmar din 2009. A fost luat pe sus de mascaţi şi dus după gratii

Cătălin Zmărăndescu a retrăit momentele de coşmar din 2009. Concurent la „Ferma” şi „Survivor România 2022”, Cătălin Zmărăndescu apare acum şi în serialul „Clanul”, difuzat tot de Pro TV. Personajul său ajunge după gratii după ce face afaceri dubioase cu temutul interlop Bebe Măcelaru, interpretat de George Mihăiță.

„Am fost emoționat. Nu de camerele de filmare, ci de mișcarea de forțe de pe set, cum se schimbau locațiile, cum se repetau replicile. Eu nu sunt obișnuit să mă pregătesc așa pentru o filmare pentru că sunt genul de om foarte natural, care nu se gândește dinainte să spună ceva anume. Acum ne-au chemat pe toți, ne-am spus replicile, a fost altceva”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Ciao!

.Scena nu a fost ușor de abordat de fostul sportiv, care a trăit o asemenea experiență și în viața reală.

Gigi Becali l-a angajat pe Cătălin Zmărăndescu să îi fie gardă de corp, iar în anul 2009, când s-a implicat în scandalul maşinii care i-a fost furată patronului de la FCSB, Cătălin Zmărăndescu a fost acuzat de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților. Cătălin Zmărăndescua fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, dar a stat după gratii 29 de zile!

Leave A Reply

Your email address will not be published.