Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri sincere despre despărțirea de Doina Teodoru: „Ne-am văzut de viață”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost într-o perioadă de despărțire neoficială. După ce s-au întors din „America Express”, între cei doi ar fi început să apară tensiuni, iar după o perioadă, au decis își ia o pauză. Invitat la podcastul „Fain & Simplu” găzduit de Mihai Morar, chef-ul de la Antena 1 a oferit mai multe detalii despre separarea de actriță.

Cătălin Scărlătescu a simțit presiunea și stresul competiției, iar acest lucru ar fi afectat relația sa cu Doina Teodoru. În mod surprinzător, el a hotărât să-și facă bagajul și să plece timp de o săptămână fără a-i da nicio explicație acesteia. Chef-ul a mers în Vamă și în Deltă, unde a petrecut timp în liniște și a încercat să se elibereze de experiența concursului.

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre despărțirea de Doina Teodoru

De asemenea, Doina Teodoru a decis să își ia și ea câteva zile libere departe de casă și a plecat la munte și în Bulgaria pentru două săptămâni. Odată ajunși amândoi acasă, cei doi s-au simțit la fel ca de obicei și au existat probleme în cuplul lor.

„Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat. A venit unu cu barca și m-a întrebat: Ce faci? Stau. Păi n-ai aruncate alea. Și ce? Păi nu pecuiești? Ba da. Păi? Păi nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau!. Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a declarat că el și Doina Teodoru se înțeleg foarte bine în relația lor de acum. După ce au părăsit „America Express”, nu au avut nicio ceartă, deoarece el nu este tipul de persoană care să intre în conflicte. De asemenea, juratul de la „Chefi la cuțite” a menționat că nu înțelege relațiile în care oamenii se iubesc și apoi se jignesc sau se urăsc. Cătălin a spus că a fost mereu discret cu privire la relațiile sale, dar cu Doina a fost diferit, deoarece aceasta l-a cucerit prin faptul că este rațională și îi oferă libertate.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a mai subliniat că, deși experiența din „America Express” a fost deosebit de valoroasă pentru dezvoltarea personală, a existat o problemă majoră care l-a afectat: dorul teribil de apă caldă și prosoape.

„A fost crunt rău de tot, cazările alea…În rest totul a fost superb, jocurile au fost fantastice, chestia aia cu „ia-mă nene du-mă colo”, faptul că am reușit să învăț și spaniolă, eu care nu vorbeam deloc spaniolă. A fost ceva fantastic pentru mine. Dar aia cu dormitul…să n-am eu apă caldă și prosop, pot să dorm la -20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.