Cătălin Botezatu, devalizat de escroci

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România, a dezvăluit recent că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în viața sa, în urmă căreia a pierdut întreaga sa avere. Printre bunurile și terenurile de mare valoare pe care le-a pierdut se numără o casă la Monte Carlo și un elicopter.

Potrivit declarațiilor designerului, această tragedie s-a întâmplat când avea doar 26 de ani. Acesta a început să colaboreze cu anumite persoane care, într-un moment de neatenție, i-au furat totul. Astfel, Cătălin Botezatu a rămas fără banii din conturi, fără proprietățile sale din țară și de peste Ocean, precum și fără avionul privat și elicopterul său.

Printre pierderile sale se numără o casă elegantă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorează milioane, proprietăți în întreaga Românie și terenuri în valoare de 22 de milioane de mărci și 100 de milioane de coroane suedeze.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că a ajuns să piardă totul din cauza unor oameni inteligenți, dar și perversi, cu care a colaborat.

Într-un alt context, designerul a vorbit și despre starea sa de sănătate. După mai multe intervenții chirurgicale, Cătălin Botezatu a fost nevoit să renunțe la anumite plăceri culinare. Cu toate acestea, el recunoaște că nu poate elimina complet aceste alimente din viața sa, deoarece este un gurmand.

Astfel, designerul nu mai consumă prăjeli și carne în cantități mari, însă recunoaște că își permite uneori să facă excepții, în special cu ocazia sărbătorilor. Deși a eliminat multe plăceri culinare, Cătălin Botezatu nu renunță complet la dulciuri și nu intenționează să devină vegan în viitorul apropiat.

Cu toate că a trecut prin momente dificile și a suferit pierderi financiare semnificative, Cătălin Botezatu rămâne un nume important în industria modei din România. Experiențele sale de viață și trecerea prin diverse provocări personale au contribuit la maturizarea și dezvoltarea sa ca persoană și profesionist. Este admirabil faptul că designerul a reușit să se ridice din nou și să continue să își urmeze pasiunea în ciuda obstacolelor întâmpinate.

Astfel, povestea lui Cătălin Botezatu reprezintă un exemplu de determinare și reziliență în fața adversităților, un adevărat model de urmat pentru tinerii creatori de modă și pentru toți cei care se confruntă cu dificultăți în viață.

Leave A Reply

Your email address will not be published.