Carmen Iohannis! Informație de ultimă oră despre soția președintelui României

Este informaţia momentului despre Prima Doamnă a României! Ce s-a întâmplat, chiar miercuri, cu Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis? Puţini ştiau asta despre ea.

Puţină lume ştie asta despre Carmen Iohannis. Totul s-a întâmplat chiar miercuri, 2 noiembrie.

Carmen Iohannis e gata de pensie?! Prima Doamnă a României a împlinit 62 de ani

Prima Doamnă a României ar putea ieşi, în curând la pensie. Motivul: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani. Ziua de naştere a soţiei preşedintelui României a fost pe 2 noiembrie.

Klaus Iohannis are 63 de ani, împliniţi pe data de 13 iunie.

Carmen Georgeta Lăzurcă, devenită apoi Iohannis, s-a născut pe data de 2 noiembrie 1960, în Reghin, județul Mureș. Actuala Primă Doamnă a României este descendenta unei familii greco-catolice din localitatea Sântu, un sat din apropierea orașului Reghin.

Încă de mică, doamna Iohannis a dat dovadă că are o pasiune pentru domeniul artelor, practicând baletul în tinereţe şi luând lecţii de pian.

Cum s-au cunoscut Carmen şi Klaus Iohannis? „Chimia dintre noi depășește orice descriere”
Carmen şi Klaus Iohannis s-au cunoscut pe când ea avea 22 de ani, amândoi fiind studenţi în cadrul Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Câţiva prieteni comuni le-au făcut cunoştinţă şi, după o relaţie de şapte ani, au mers în faţa altarului în 1989.

După ce au terminat facultatea, Carmen şi Klaus Iohannis au intrat în învăţământ, predând în oraşele Agnita şi Sibiu. În 1989, cei doi au primit catedre la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”.

Carmen Iohannis este şi în prezent profesor de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, cu toate că soţul său a devenit preşedintele României în 2014. Ea continuă să fie o prezenţă discretă şi se afişează alături de soţul său doar atunci când cei doi merg la diferite întâlniri oficiale.

„Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant.

Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, povestea Klaus Iohannis despre momentul în care a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină soţie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.