Carmen Harra a dezvăluit cum atrage banii. Și tu o poți face! Secretul claravăzătoarei

Clarvăzătoarea Carmen Harra este celebră pentru previziunile sale, dar și pentru sfaturile de aur pe care le oferă oamenilor. De data aceasta, Harra ne învață un principiu simplu despre cum putem să atragem banii în viața noastră.

Potrivit clarvăzătoarei, oricine aplică acest principiu se va putea bucura de bani și de prosperitate.

Carmen Harra a povestit că acest principiu simplu a ajutat-o să devină milionară. Aceasta a povestit că a ajuns în Statele Unite cu doar 40 de dolari, însă în puțin timp a ajuns să aibă bani să își îndeplinească toate dorințele.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Cum să atragem banii în viața noastră?

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus clarvăzătoarea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.