Carmen Brumă, dezvăluiri inedite după 20 de ani de relație cu Mircea Badea: „Îţi cam dispare cheful de…”

Carmen Brumă și Mircea Badea formează de 20 de ani unul dintre cele mai longevive cupluri din România.

Cei doi sunt foarte discreți și rareori dau detalii din viața lor privată. Deși au împreună un băiețel de 7 ani, frumoasa brunetă și partenerul ei nu au ajuns la altar.

Recent, Carmen Brumă a oferit câteva detalii despre infidelitate și posesivitate. Ea a mărturisit că nu este genul de persoană care să își controleze persoana iubită și a

povestit câteva lucruri despre relația sa pe care publicul nu le-a știut până acum.

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în

sensul că-mi zice `Dă-mi și mie repede telefonul`, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb `Bună, unde ești?`. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire’, a spus Carmen Brumă pentru Antena Stars, potrivit Unica.

Acum multă vreme, una dintre cele mai sexy vedete autohtone a dezvăluit și motivul pentru care ea și Mircea Badea nu au ajuns la altar.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva.

În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami’, mărturisea Carmen Brumă, în urmă cu câțiva ani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.