Care este boala de care suferă Nea Marin. Medicii i-au pus un diagnostic: ,,Habar nu aveți prin ce trec eu”

Nea Marin este cunoscut de foarte multe persoane, pentru emisiunile pe care le face și pentru talentul lui la dansul popular. Artistul a fost diagnosticat cu o boală de către medici.

  • Care este boala de care suferă Nea Marin
  • Medicii i-au pus un diagnostic

Nea Marin se confruntă cu probleme de sănătate, iar de ceva timp acesta are o boală, iar medicii i-au pus un diagnostic.

Care este boala de care suferă Nea Marin

În momentul în care acesta filma una dintre emisiunile lui de succes, artistul a mărturisit că este foarte bolnav și că se va duce să își facă analize la plămâni.

,,Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plâmâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, a mărturisit Nea Marin în momentele acelea.

Dansatorul a descoperit că are probleme în zona laringelui și a faringelui și nu a mai avut voie să vorbească o întreagă săptămână.

Dansatorul mânâncă foarte sănătos acum

Dansatorul a spus că moștenește de la mama lui un ficat care nu elimină grăsimile și are probleme.

,,N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoanem am fost să îmi fac niște analize acum 20 de ani”, a menționat Nea Marin.

El a mai spus că este ok și că în momentul de față are o alimentație foarte sănătoasă și nu a mai consumat carne de porc de 18 ani.

,,Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe băieții aștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, a mai spus cântărețu

Leave A Reply

Your email address will not be published.