Cântăreața a fost scuipată, insultată și alungată de la filmările pentru Paște.

Laura Bondari a fost implicată într-un incident de proporții la filmările unei emisiuni de Paște, unde a fost tratată în mod inacceptabil și dată afară din platou de către unul dintre cameramani. În prezent, artista își caută dreptatea prin intermediul mai multor instituții, unde a depus plângeri.

Cântăreața a fost invitată să participe la emisiunea “Petreceți cu noi”, condusă de Octavian Sandu la Inedit TV. Însă, potrivit relatărilor, experiența ei a fost una traumatizantă, fiind înjurată și alungată din platou în timp ce își desfășura actul artistic. Laura Bondari a declarat că momentul filmării a fost oprit brusc de realizator sub pretextul că îi strălucea fața, deși ea susține că acest lucru nu era motivul real al întreruperii.

“Am fost duminică să filmez de Florii și Paște la Inedit TV, la emisiunea Petreceți cu noi, realizator Octavian Sandu. În timp ce filmam piesa, s-a oprit filmarea brusc de către realizator deoarece îl sunase cineva să caute nu știu ce prin studio. Iar mie mi-a găsit motiv să-mi spună că am transpirat pe față. I-am spus că nu este ok să mă întrerupă din filmare, mai ales că eram în live și pe pagina mea de Facebook, vă plătesc și nu semnez nicio chitanță… La care un operator, nici nu pot să reproduc, am fost înjurată și scuipată să ies afară din studio. Mi-a zis: du-te, fă, în p#&@ mea, ieși afară din studio, să nu te mai prind pe aici și m-a scuipat.”, a relatat Laura Bondari pentru Star Popular.

Artista a subliniat că a sesizat autoritățile competente, inclusiv Poliția și ANAF, pentru a reclama situația și pentru a cere eliberarea chitanțelor pentru plățile efectuate. De asemenea, a exprimat indignarea sa față de modul în care a fost tratată în cadrul emisiunii și de lipsa de reacție a realizatorului.

Laura Bondari a fost prezentă anterior la aceeași emisiune și a fost tratată cu respect. Totuși, această experiență neplăcută a determinat-o pe artistă să caute justiția pentru incidentul traumatizant pe care l-a trăit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.