Când memoria mea a început să se deterioreze, am băut această tinctură. Îmi amintesc chiar și numerele de telefon acum

Tinctura din usturoi va ajuta toți oamenii care doresc să trăiască o viață lungă și sănătoasă.

Ajută la ateroscleroza, activitatea cerebrală redusă, surditatea senilă, oboseala cronică și mișcările intestinale lente.

După un ciclu complet, mulți oameni observă o creștere a eficienței și a activității mentale, pierderea în greutate, îmbunătățirea stării generale de bine.

Vecina mea susține că chiar și depresia pe termen lung s-a diminuat, iar medicul ei a confirmat că dacă vasele sunt curățate și creierul funcționează mai bine, poate exista o îmbunătățire semnificativă a funcționării mentale.

Tinctură de usturoi – preparat
Aveți nevoie de 350 de grame de usturoi zdrobit (dar nu prin presă sau răzătoare, trebuie zdrobit cu un instrument nemetalic, de exemplu într-un mojar de lemn!) și o sticlă de jumătate de litru de alcool 96 la sută.

Amesteca usturoiul cu alcool si lasa 10 zile intr-un loc ferit de surse de lumina. Pentru ca tinctura să muște.

La sfârșitul timpului alocat, usturoiul se filtrează printr-o sită, într-o sticlă închisă la culoare, iar sticla cu alcool se lasă la loc întunecat câteva zile.

Cum se utilizează

Primirea tincturii medicinale începe cu următoarea metodă:

În prima zi, beți 1 picătură dimineața, 2 picături la prânz și 3 picături seara.

A doua zi incepe cu aportul de dimineata a 3 picaturi, la pranz – 4 picaturi, la cina 5 picaturi de tinctura.

În prima zi, beți 1 picătură dimineața, 2 picături la prânz și 3 picături seara.

A doua zi incepe cu aportul de dimineata a 3 picaturi, la pranz – 4 picaturi, la cina 5 picaturi de tinctura.

În a unsprezecea zi de administrare a tincturii de usturoi, se folosește de trei ori pe zi o doză de exact 25 de picături, diluate cu 50 mg lapte (aproximativ o lingură).

Această doză este utilizată până când tinctura este complet consumată. Se recomandă repetarea cursului de tratament în cinci ani.

Cine nu ar trebui să ia tinctură de usturoi
Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu hiperaciditate gastrica, gastrita si ulcer gastric. Datorita continutului de alcool, nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza, persoanelor alergice la usturoi si altor persoane care, din diverse motive, nu pot/nu ar trebui sa consume alcool

Leave A Reply

Your email address will not be published.