Bianca Drăgușanu, intâlnire tensionată cu Gabi Bădălău și noua iubită: Reacția vedetei a surprins pe toată lumea

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondenă românească, însă relația lor s-a încheiat rapid. După despărțire, fiecare a ales să meargă pe drumuri separate. Recent, Gabi Bădălău a fost văzut la un eveniment în compania noii sale partenere, ceea ce a stârnit diverse reacții.

În contextul acestei întâlniri, Gabi Bădălău a făcut declarații surprinzătoare, susținând că Bianca Drăgușanu ar avea o relație de șase luni cu altcineva și că l-ar fi înșelat în timp ce erau împreună. Aceste acuzații au adus și mai multă tensiune în spațiul public.

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată când s-a întâlnit cu Gabi Bădălău și actuala sa iubită la evenimentul monden. Într-un interviu acordat pentru spynews.ro, Bianca a comentat situația cu o notă de ironie și distanțare: „A, da? Dacă ar fi fost cu mine aici, cred că ar fi avut niște probleme din cauza căldurii și i-ar fi ieșit tot felul de nebunii. Dar din respect pentru familia lui și pentru tot ce s-a întâmplat între noi, eu prefer să nu comentez”.

Bianca a continuat, reflectând asupra vieții și a relațiilor: „Eu cred că Dumnezeu vede și aude lucruri pe care eu nu le-am observat și mă scoate din situațiile în care nu sunt fericită”. Aceasta declarație a arătat o latură mai profundă a vedetei, sugerând că este hotărâtă să lase în urmă orice conflict și să se concentreze pe propria fericire.

Leave A Reply

Your email address will not be published.