Betty Stoian a spus cât de gravă este, de fapt, starea lui Florin Salam! Manelistul este în continuare internat în spital: „Tatăl meu e epuizat. Face tratament”

Betty Vișănescu a făcut câteva precizări cu privire la starea de sănătate a tatălui său.

Florin Salam a fost internat în spital în urmă cu câteva zile, din cauza unor probleme de sănătate, iar vestea i-a îngrijorat atât pe apropiații artistului, cât și pe admiratorii acestuia. 

După ce în spațiul public au început să apară o mulțime de zvonuri cu privire la starea de sănătate a acestuia, fiica lui, Betty a decis să aducă câteva lămuriri cu privire la acest subiect. Cât de gravă este, de fapt, starea lui Florin Salam?

Ce spune fiica lui Florin Salam despre starea de sănătate a artistului?

Betty Vișănescu, fiica manelistului, a vorbit despre adevăratul motiv pentru care tatăl său este internat în spital.

Mai mult decât atât, aceasta a precizat că Florin Salam este extrem de obosit, iar în prezent urmează un tratament pentru a putea să-și reia activitatea. Din nefericire, însă, „Regele”, așa cum i se mai spune manelistului, va trebui să rămână o perioadă sub atenția medicilor.  

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam,  tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a precizat fiica acestuia pentru spynews.ro.

Nu este pentru prima dată când artistul are probleme de sănătate

Florin Salam a mai avut probleme de sănătate și în trecut. În urmă cu aproximativ un an, artistul a avut internat în spital din cauza faptului că s-a infectat cu virusul Covid-19, moment în care s-au vehiculat zvonuri grave despre starea sa.

Din cauza episodului nefericit, Florin Salam nu își va putea onora evenimentele programate pentru următoarea perioadă

Leave A Reply

Your email address will not be published.