Băuturi naturale pentru ameliorarea durerilor articulare

Durerile articulare sunt o problemă cu care se confruntă mulți oameni. Chiar și după intervenția medicală, durerea și inflamația pot persista. Din acest motiv, oamenii sunt din ce în ce mai interesați de abordări naturale și remedii casnice pentru a obține o ameliorare.

Descoperiți cele mai bune băuturi pentru eliminarea durerilor articulare ale genunchiului.

Apă și vin roșu pentru combaterea inflamației
Durerea articulară poate fi cauzată de leziuni sau inflamația articulațiilor, cum ar fi artrita reumatoidă sau osteoartrita. Analgezicele prescrise de medic pot ajuta, dar vin cu efecte secundare. Apa ajută la eliminarea toxinelor din corp și menține articulațiile lubrifiate.

În plus, vinul roșu conține resveratrol, un antioxidant care reduce durerea și inflamația. Totuși, trebuie să fie consumat cu moderație, deoarece alcoolul poate deshidrata corpul și poate face inflamația mai rea.

Sucul de cireșe și smoothie-uri pentru dureri de genunchi și articulații
Sucul de cireșe poate reduce simptomele artritei, dar conține mult zahăr. În schimb, consumul întreg de fructe este recomandat, deoarece are dulceață cu o cantitate bună de fibre.

Smoothie-urile sunt o opțiune excelentă deoarece oferă nutrienți din fructe întregi și fibre și pot fi îmbogățite cu legume și iaurt cu probiotice. Fructele și legumele conțin mulți antioxidanți, ceea ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi care provoacă inflamația.

Cafea și ceai pentru reducerea durerii articulare
Studiile au arătat că cafeaua poate slăbi oasele și poate exacerba durerea articulară, dar conține polifenoli care luptă împotriva inflamației.

Consumul moderat de cafea poate reduce durerile de genunchi și articulații. În schimb, ceaiurile conțin antioxidanți și pot îmbunătăți structura articulațiilor și reduce inflamația. Ceaiul verde conține cel mai mulți antioxidanți, urmat de cel alb și negru.

Ceaiul de ghimbir poate ajuta la reducerea durerii și inflamației datorită gingerolului, un compus care reduce inflamația și calmează mușchii dureroși.

Laptele și înlocuitorii săi pentru menținerea sănătății oaselor
Produsele lactate pot contribui la durerea artritei, dar pot încetini progresia osteoartritei și preveni guta. Dacă sunteți alergic la lactate, puteți înlocui cu legume cu frunze și nuci, care conțin calciu.

Concluzie:
Persoanele care suferă de dureri articulare trebuie să încerce mai întâi remediile naturale, înainte de a apela la medicamente pe termen lung. Nutriția adecvată și hidratarea pot face o mare diferență în ameliorarea durerii. Oamenii ar trebui să vorbească întotdeauna cu medicul lor înainte de a încerca noi suplimente sau remedii naturale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.