Bătrână de 85 de ani din Iași, violată de fiul vecinei. Tânărul de 30 de ani ieșise de câteva luni din închisoare

Caz tulburător într-o comună din Iași. O bătrână de 85 de ani a fost violată de un individ de 30 de ani. Bărbatul a intrat noaptea în casa victimei și a profitat de faptul că bătrâna era imobilizată la pat și nu avea cum să se apere.

Suspectul abia ieșise din închisoare după ce a încercat să violeze tot o femeie imobilizată la pat.

Femeia în vârstă de 85 de ani locuiește singură și de mult vreme este paralizată. După miezul nopții, individul a forțat ușa și a intrat pe furiș în casa bătrânei. Chiar mama individului ne arată cum s-a întâmplat totul.

Victimă: „A venit, a dat scaunul mai încolo și s-a urcat direct pe mine. Mi-a zis: “taci din gură, dacă nu taci, te omor.””

Victima nu s-a putut apăra, din cauza bolii și a vârstei înaintate. Abia dimineață a fost găsită de vecina ei care era plătită de niște rude să o îngrijească. I-a povestit îngrozită ce i s-a întâmplat.

Victimă: „Am zis că uite un bețiv, un golan a venit azi noapte peste mine. Dar eu nu mi-am dat seama, nu l-am recunoscut, că nu l-am văzut.”

Imediat femeia care o îngrijea a sunat-o pe fiica victimei și i-a povestit cele întâmplate. Aceasta a anunțat poliția care a început o anchetă.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ: „Am fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din Popricani a fost violată de un bărbat necunoscut. În scurt timp bărbatul a fost identificat.”

S-a dovedit a fi chiar fiul de 30 de ani al vecinei, care fusese eliberat din închisoare acum 4 luni.

Mama agresorului: „Urca încoace la deal și era mașina de poliție aici. L-au urcat în mașină și l-au dus. L-au găsit suspect că a violat pe bătrână.”

Bărbatul a stat închis timp de 4 ani, pentru tentativă de viol. Conform anchetatorilor, a încercat să violeze o altă femeie imobilizată la pat. Oamenii din sat sunt șocați de acest caz.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru viol și l-au arestat preventiv pe suspect, pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.