Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial: „Pentru a deveni îngrijitorul ei”

Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial.

Povestea lui Tony Garnett, un tânăr în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, a devenit cunoscută în întreaga lume.

Acesta a decis să-și lase partenera de viață, în urmă cu câteva luni, după ce s-a îndrăgostit nebunește de femeia din Ucraina.

Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial. Tânărul s-a confruntat cu un val de critici considerabil, mulți judecându-l aspru relația cu actuala iubită.

Cu toate acestea, britanicul i-a demonstrat cât de mult o iubește, renunțând și la cariera lui pentru a o îngriji.

Tony Garnett, un tânăr de 29 de ani din Marea Britanie, a decis să-și părăsească soția, acum câteva luni, după ce s-a îndrăgostit iremediabil de o refugiată din Ucraina, pe care o primise în gazdă.

În momentul de față, bărbatul a renunțat chiar și la serviciu, pentru a o îngriji pe actuala lui iubită, ce se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Tony Garnett formează și acum un cuplu cu refugiata din Ucraina, pe numele ei Sofiia Karkadym. Tânăra în vârstă de 22 de ani are unele problemele de sănătate.

Mai exact, s-a infectat la ochi în Germania, în vreme ce se îndrepta către Marea Britanie, după ce a plecat din Ucraina din cauza războiului ruso-ucrainean. Vederea femeii a fost destul de mult afectată, astfel că a trebuit să se opereze.

Acum, ea este parțial oarbă și se confruntă cu o lungă recuperare, de 6 luni, după ce a suferit o intervenție pentru a-și recăpăta vederea.

„Am renunțat la muncă pentru a deveni îngrijitorul ei cu normă întreagă. Pentru că nu a primit încă un număr de asigurare națională și nu poate lucra, a trebuit să finanțez eu totul’, a spus Tony Garnett, scrie Antena 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.