”Bărbații Mă Plac Până Află Ce Vârstă Am”. De Ce Sunt ”Speriați” Și Câți Ani Are Femeia Din Imagine:

O femeie susține că bărbații o consideră atrăgătoare până când le spune câți ani are cu adevărat.

Princessasprilxo a povestit pe TikTok că este asaltată de mesaje și că toate conversațiile se termină când tinerii află vârsta ei.

Aspectul tânăr al celei care are username-ul Princessasprilxo îi induce în eroare pe bărbați, care cred că are până în treizeci de ani. Adevărul este altul.

„Bărbații mă plac până când le spun vârsta mea… 44 de ani”, a spus ea în clipul de pe TikTok: „Nimeni nu vrea o cougar”.

Până acum, videoclipul a atins peste opt milioane de vizionări, iar cei mai mulți TikToker au rămas uimiți de dezvăluire. Câțiva i-au spus că vârsta este doar un număr.

Bineînțeles, secțiunea de comentarii a fost plină. Internauții s-au grăbit să o complimenteze și să îi spună că nu e normală reacția admiratorilor.

„Nu cred că erau bărbați. Cred să știi o mulțime de băieți hehe, vârsta nu este nimic dacă femeia are o personalitate bună și este reală.”, a scris cineva.

„Vârsta este doar un număr. Ceea ce contează este inima ta.”, a mai adăugat un internaut. Un al treilea a spus: „Ei încă te plac, dar se gândesc că nu este posibil să aibă copii cu tine”.

Unii oameni nu au fost convinși că ea spune adevărul. „Nici mort nu o cred.”, a scris un internaut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.