BANCUL ZILEI | ERAM LA KFC… ÎN FAȚA MEA SE AFLA O FEMEIE SUPRAPONDERALĂ

Joi, 18 martie 2021, a debutat cu un banc despre o femeie supraponderală la KFC, care, cu toate că a comandat 20 de aripioare picante, 3 porții mari de cartofi prăjiți, 2 Cola mari și 5 sosuri de maioneză cu usturoi, a refuzat chiflele pe motiv că „îngrășă și sunt la dietă”.

Umorul este o metodă esențială prin care putem face față stresului, confirmată și de cercetătorii în domeniu. Acest banc nu doar că aduce zâmbetul pe buze, dar vine și cu o ușoară „notă delicată”.

Dar distracția nu s-a oprit aici. Alte bancuri cu tematici diverse au fost oferite publicului. Unul dintre acestea ilustrează o situație amuzantă cu o barză și un moșneag în cioc, care recunoaște că s-au rătăcit.

Un turist într-un sat din Ardeal este subiectul unui alt banc, care pune accent pe obiceiul ardelenilor de a fierbe palincă în orice loc, cu excepția bisericii.

Nici moldovenii nu au fost uitați, fiind prezentat un banc care glumește pe seama modului lor de a pronunța titlul celebrului film „Războiul Stelelor”.

Într-un alt banc, un dirijor se întâlnește cu Dumnezeu și îi cere ajutorul pentru a deveni cel mai bun în domeniul său. Răspunsul lui Dumnezeu surprinde prin propunerea neașteptată de a dirija corul de îngeri.

Ultimul banc prezentat aduce în prim-plan o expresie populară, „meseria e brățară de aur”, care este reinterpretată într-un mod amuzant și surprinzător.

Leave A Reply

Your email address will not be published.