BANC | SOACRA MERGE ÎN VIZITĂ LA NORA EI ȘI O GĂSEȘTE GOALĂ PE PAT

Banc. Discuție între o soacră și nora ei. Femeia ajunge acasă și o găsește pe soția fiului ei goală, în pat. Dialogul stârnește amuzament. Spor la râs, dragi cititori!

Soacra își găsește nora în pat, goală pușcă

Soacra merge în vizită la nora ei și o găsește goală pe pat.

– Ce faci noro?

– Îl aștept pe soțul meu în costumul Evei, ca să-i fac o surpriză plăcută.

Se duce soacra acasă și își așteaptă soțul goală, pe pat.

– Ce faci?

– Te-aștept în costumul Evei! Nu-ți place?

– Ba da, dar n-ai putut să-l netezești puțin?

Mama soacră își pune la încercare cei trei gineri și se aruncă în fântână
Într-o zi, soacra se hotărăşte să-şi testeze cei trei gineri. Aşa că se aruncă într-o fântână. Primul ginere o vede şi se duce repede şi o salvează. A doua zi acesta găseşte în faţa casei o Dacie cu un bileţel pe el pe care scria “Cu drag, mama soacră”.

După o vreme, se aruncă iar soacra în fântână şi o vede cel de-al doilea ginere şi o salvează. Şi ca drept răsplată găseşte un Trabant în faţa casei cu acelaşi bileţel.

Hotărâtă să facă şi ultima probă se aruncă iar în fântână, aşteptând să fie salvată de cel de-al treilea ginere. Acesta în schimb se gândeşte: “Dacă primului i-a dat o Dacie, celui de-al doilea un Trabant, înseamnă că mie o să-mi dea o bicicletă. Mai bine las-o naibii să moară”.

A doua zi de dimineaţă se trezeşte cel de-al treilea ginere cu un Ferrari ultimul model la poartă, care avea un bileţel pe el pe care scria: “Cu drag, tata socru”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.