Baiatul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian, gest emotionant la un an de la disparitia artistului.

Tanarul artist, Alin Gabriel Matei i-a adus un omagiu lui Petrica Mitu Stoian, pe care l-a considerat tatal sau adoptiv. La un an de la moarte regretatuli artist, copilul de suflet al lui Petrica Mitu-Stoian, i-a multumit solistului pentru tot ce a facut pentru el atunci cand era in viata.

„Un an de cand ne-ai parasit. Un an de suferinta, tristete, lacrimi, intrebari fara raspuns si nu in ultimul rand, durere. Un an in care toata tara te-a plans, repede trece timpul, dar nu te voi uita niciodata si nu voi permite sa fii uitat.

Multumesc din suflet pentru tot, ingerul meu pazitor! Odihna vesnica, Maestre!”, a transmis baiatul de suflet al regretatului Petrica Mitu-Stoian pe pagina de Facebook.

Cu doar cateva zile inainte sa se stinga, Petrica Mitu Stoian si Alin participasera impreuna la o filmare.

“Nu s-a gandit nimeni ca este ultima filmare”

“Chiar spunea ca va fi ultima filmare, dar noi cand am auzit nu ne-am gandit ca asa avea sa fie. ne gandeam ca e o vorba spusa la suparare, poate de la oboseala, in niciun caz ca s-ar putea intampla o asa tragedie. Nu s-a gandit nimeni ca este ultima data”, a spus tanarul artist.

Alin Gabriel Matei a distribuit si o imagine cu doua ghivece mari de flori si cateva lumanari aprinse, pe o banca. Probabil tanarul a dat de pomana duminica, 6 noiembrie 2022.

Leave A Reply

Your email address will not be published.