Baba Vanga, profeție cumplită pentru 2022: a început deja să se adeverească! Ce se întâmplă cu România

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga, cunoscută drept „Nostradamus din Balcani”, a lăsat în urmă numeroase profeții, iar unele dintre ele s-au adeverit. Printre altele, femeia oarbă din Bulgaria a prezis atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, moartea Prințesei Diana din 1997 și dezastrul nuclear de la Cernobîl din 1986.

Baba Vanga, profeție cumplită pentru 2022. Chiar dacă a murit în urmă cu 25 de ani, celebra clarvăzătoare a lăsat în urma sa profeții alarmante.

Printre altele, Baba Vanga a avertizat că orașele vor rămâne fără apă, cu consecințe politice nebănuite, iar țările vor fi obligate să găsească soluții alternative.

Profeția ei pare să se adeverească, mai ales că, recent, cetățenii din Kent, Marea Britanie, au primit un avertisment legat de apă, pe care o pot folosi doar pentru „utilizări esențiale”, în contextul caniculei groaznice, scrie Metro.

Mai mult, în această perioadă, Europa înregsitrează temperaturi de aproape 50 de grade Celsius, iar activiștii de mediu au lansat un apel similar!

Baba Vanga a mai susținut că Asia și Australia vor fi afectate de „inundații uriașe”, iar cutremurele și tsunami-urile vor face ravagii.

Aceasta a mai prezis foamete în India, tot din cauza scăderii temperaturii, şi a vorbit inclusiv de o nouă pandemie, venită din Siberia, cauzată de un virus înghețat, care va fi eliberat de schimbările climatice! O altă profeție credibilă pentru 2022 este și trecerea oamenilor către realitatea virtuală!

În 1996, ultimele cuvinte au fost adresat poporului nostru. „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”, au fost cuvintele clarvăzătoarei cu puţin timp înainte să moară!

Baba Vanga a trăit izolată într-un sătuc din munții Kozhuh din Bulgaria. După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, mulți lideri europeni și sovietici au venit pentru sfaturi la Baba Vanga, considerând-o un adevărat „oracol”.

Chiar și liderul sovietic Leonid Brejnev s-a întâlnit cu Baba Vanga, cel puțin o dată, înainte să moară, în 1982.

Nu toate profețiile Babei Vanga s-au adeverit, dar chiar şi aşa studiile sugerează că presupusele ei profeții au o „rată de succes” de 85%!

Leave A Reply

Your email address will not be published.