Aurelian Preda, viață dublă! „Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”

Aurelian Preda ar fi inventat o parte din problemele medicale și ar fi cheltuit banii ”la sauna de lux din Viena”, susține nașa Anamariei Rosa.

Dezvăluiri incredibile făcute de Meri Stipo, nașa fiicei vitrege a lui Aurelian Preda.

Aceasta susține că Aurelian Preda invoca motive medicale pentru a strânge bani și a merge la Viena acolo unde se trata ”la saune sau prin cluburi”. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Acces Direct. Redăm dialogul dintre cei prezenți în studio, printre care și fiica lui Aurelian Preda și Meri Stipo (prin telefon), în Italia:

Meri Stipo: “Aurelian a inventat operații la cap, operații la spate, operații la stomac, operații peste tot… Să strângă bănișori, să meargă la Viena, în cluburi și în saune…”

Mirela Boureanu Vaida: „Doamne ferește, stați un pic, ceea ce spuneți acum este grav”
Adriana Bahmuțeanu: „Aveți dovezi, doamnă?”

Meri Stipo: „Nu te interesează…”

Mirela Boureanu Vaida: „Spuneți că banii pe care el îi strângea din imaginea de om foarte bolnav nu-i ducea la clinică în Viena ci îi ducea la saune? Că am dat și noi imagini aici de la sauna de lux din Viena dar cu altă ocazie…”

Meri Stipo: „Da, printre ”tratările” lui existau și saune!…”

Mirela Boureanu Vaida: „Cu toate astea, Nicușor niciodată nu a fost cu Aurelian la Viena, la clinică. Și nici nu i-a cunsocutn pe cei doi, pe George și pe Marco (prietenii lui Aurelian Preda de la Viena n.r.)”

Meri Stipo: „Ei, deducție prin absurd!…”

Mirela Boureanu Vaida: „Pofitm?”

Meri Stipo: „Deducție prin absurd, ce credeți?”

Mirela Boureanu Vaida: „Dacă Aurelian nu-i ascundea nimic lui Nicușor, de ce nu-l lua și pe Nicușor la saune, la distracție? De ce-l ținea numai la boală?”

Meri Stipo: „Boală… la boală… Era și distracție!… Distracție cu partea din România, distracție cu partea din Viena!…”

Leave A Reply

Your email address will not be published.