Ati aflat? Ce s-a intamplat cu Studenta Criminala (Carmen Bejan) in inchisoare! Da, e adevarat

Romania a fost zguduita in august 2019! Carmen Bejan si iubitul ei de la acea vreme, Sergiu Florea, au ucis si transat cu sange rece un bulibasa.
Carmen a fost condamnata la 19 ani si opt luni de inchisoare pentru aceste fapte.

Carmen Satran (fosta Bejan) se afla de mai bine de 11 ani in inchisoare! Tanara este incarcerata la Penitenciarul Gherla si anul trecut a obtinut modificarea regimului de detentie: din semideschis in deschis.

Potrivit legii in vigoare, detinutii din regimul deschis pot presta munca, in interiorul si exteriorul penitenciarului, fara supraveghere, avand obligatia de a reveni la locul de cazare dupa terminarea orelor de munca. Mai exact, Carmen Bejan poate iesi in fiecare zi din penitenciar, fara supraveghere, pentru a merge sa

munceasca timp de opt ore. Trebuie sa respecte un traseu bine stabilit si sa tina cont de o serie de reguli. Mai mult, potrivit Adevarul, detinutii care executa pedeprese in regimul deschis pot tine camerele descuiate atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, avand acces in locurile si zonele stabilite de administratorii inchisorii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.