Astazi mergeam prin Auchan si dintr-o data am auzit un zgomot de ceva care se sparge. Cand am intrat pe culoarul unde priveai, am vazut o scena tristă. O doamna a lovit cu caruciorul raftul de farfurii si multe au cazut…

Astazi mergeam prin Auchan si dintr-o data am auzit un zgomot de ceva care se sparge. Cand am intrat pe culoarul unde priveai, am vazut o scena tristă.

O doamna a lovit cu caruciorul raftul de farfurii si multe au cazut.

Ingenuncheata, disperata, aduna cioburile, in timp ce sotul ei aduna bucatile cu codul de bare de la fiecare farfurie sparta, spunand: Vezi, acum va trebui sa platesti toate astea…

Tristă scenă. Cineva care a greșit și cu acest “spectacol” toate privirile erau pentru ea.
Când am îngenuncheat lângă ea ca să-i explic să nu-și facă griji, a venit un tânăr, a îngenunchiat lângă noi și i-a spus:

– Lăsați, lăsați ca cei de la curățenie să le strângă. Mergeți, vă rog, la spital să-ți vadă rana de la mână.

Ea, s-a uitat la el, jenată, și i-a spus:
Nu. Trebuie să adun asta ca să plătesc.

Tânărul i-a spus:
– Liniștiți-vă! Avem asigurare pentru o astfel de pierdere, iar dumneavoatră nu trebuie să plătiți nimic. Mergeți, vă rog!

Când tânărul s-a ridicat în picioare, am putut vedea că avea ecuson de manager de supermarket.

Pentru tine care ai citit până aici, mi-ar plăcea să-mi acorzi un minut.

Acolo unde ești, închide ochii și imaginează-ți că Dumnezeu face același lucru pentru tine!

Adună bucățile inimii tale, pentru loviturile pe care ți le-a dat viața, îți vindecă rănile și te asigură că toate greșelile tale vor fi iertate.

Există o asigurare numită Mulțumesc, că atunci când recunoști că ai greșit și o accepți ca fiind singura ta salvare, managerul existenței universului DUMNEZEU îți va spune: “Totul este plătit… Mergi, te rog!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.