Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti

Acasta nu e un lucru care se învaţă, ci se face din instinct. Tocmai dinacest motiv, unii psihologi au încercat să găsească o semnificaţie ascunsă a gestului şi spun că elne poate trăda personalitatea.

Modul în care strângem pumnul spune multe despre caracterul şi personalitatea noastră,
despre modul în care ne raportăm la alţii sau în care luăm decizii, susţin specialiştii dela mentalfeed.com, citaţi de publicaţia argentiniană Contexto.

Cum îți strangi pumnul?

Degetul mare acoperit de restul degetelor
Eşti creativ, puternic, agil, inteligent, flexibil, unbun comunicator şi chiar manipulator. În acelaşi timp,
în tine predomină partea emoţională. Iubeşti arta, vezi înorice frumuseţea vieţii, uneori eşti prea sensibil şi nestatornic.

Eşti o fire liniştită şi acest aspect face parte din farmecul tău. Preferi să te sacrifici pe tine înainte de a face pe cineva să sufere.
Adesea trăieşti în visele tale. Şi în dragoste preferi liniştea.

Marea saslăbiciune este bunătatea – îi ierţi de fiecare dată pe cei care te-au rănit, însă doar după ce îşi cer iertare sincer.

Degetul mare peste celelalte

Eşti creativ, inteligent, talentat, generos şi ai un farmec aparte careîi atrage pe cei din jur. Din acest motiv, ai o mulţime de prieteni.
Esti sigur pe tine şi stima de sine e, în cazul tău, puternică. Felul în care îţiţii degetul mare peste celelalte spune despre tine că munceşti din greu, eşti încăpăţânat şi ai idealuri şi aşteptări mari.

În acelaşi timp, ai şi tu sensibilitatea ta, care te împiedică, uneori, săte apropii de oameni de teamă de a nu deranja.
Frica de eşec te face, câteodată, să simţi nevoia încurajărilor din exterior.

De altfel, asta etot ce aştepţi de la prieteni –
să te sprijine moral. În ceea ce priveşte relaţia de iubire, te gândeşti prea mult la greşelile făcute în trecut, ceea ce te poate face să cazi în depresie.

Urăşti să fii singur, vrei să fii mereu într-o relaţie, însă câteodată chiar tu eşti un obstacol în calea acestui lucru, deoarece ai o părere prea dură despre tine şi crezi că celălalt nu te place sau s-a săturat de tine.

Degetul mare pe aceeaşi linie cucelelalte
Eşti o persoană sensibilă şi puţin nesigură. Ainevoie să fii protejată şi tratată cu sinceritate.

Îţi place să-i ajuţi, la rândul tău, pe cei din jur, nu eşti deloc egosită, dimpotrivă – câteodată eşti prea de treabă, existând riscul ca alţii să profite de bunătatea ta.

Te entuziasmezi repede, debordezi de energie, eşti curioasă, iubeşti aventura, distracţia. Înacelaşi timp, îţi doreşti să faci parte dintr-un grup de prieteni care să te aprecieze.
În relaţia de cuplu, îţi exprimi sentimentele cu rezerve. Spre exemplu, dacă partenerul tău simte că îl iubeşti 30%, în realitate procentul tău de iubire e de 50%.

Leave A Reply

Your email address will not be published.