Anunțul terifiant al unui ”călător în timp”. Omul susține că vine din anul 2906!

”Timevoyaging”, ”Călătorul în timp” de pe TikTok, cunoscut pentru previziunile pe care le-ar face despre evenimente majore care ar putea să se petreacă pe Terra în viitorul apropiat, a revenit cu un nou clip.

De această dată, el susşine că orori foarte mari ar urma să se întâmple în luna octombrie 2022, cum ar fi că, în data de 8.10, un porc zombie va evada dintr-un laborator și va infecta alți porci, după care vor urma să fie infectați și oamenii.

Susţine că 10 oameni vor primi superputeri

În clipul video care a adunat până acum peste 4.000 de aprecieri, „călătorul în timp” a scris: „OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real.

Voi duce în curând 8 persoane în viitor.

În mai puțin de 6 luni, 8 oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și vor preveni lucrurile acestea când se vor întoarce.”

Iar pe 14 noiembrie, 10 persoane vor primi superputeri de la un val de energie rară și extremă, ce va veni de la Soare.

Are „urmăritori” care chiar îl cred

Urmăritorii din online ai „călătorului în timp” nu știu ce să mai creadă. Unii se întreabă dacă chiar este adevărat ce spune, iar alții vor dovezi mai concrete în legătura cu persoana lui.

„Dacă ești adevărat, atunci ce se va întâmpla pe 31 octombrie 2022?”, a fost comentariul internaut sceptic.

Alţii au vrut să meargă cu el în viitor: „Poți, te rog, să mă iei, am vrut mereu să merg?!”

„Mi-ar plăcea. Cred că ar fi interesant și informativ, dar aș vrea să revin la această dată”, a mai postat un alt „urmăritor”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.