Anunț important de la RCS RDS. Sunt vizați toți clienții din România

Vești bune pentru clienții companiei RCS RDS. Este vorba despre o ofertă imbatabilă cu termen limitat de care poate beneficia oricine. Atenție, însă, oferta este valabilă online și doar până la data de 16 octombrie 2022.

Anunț important pentru clienții RCS RDS
Oferte irezistibile lansate pe piață de către operatorul de servicii de telecomunicații RCS RDS, până pe 16 octombrie 2022. Cei interesați trebuie să știe că au posibilitatea de a primi opțiuni personalizate pentru telefonie mobilă, internet și cablu, toate la un preț redus.

Oferta este valabilă doar până la data de 16 octombrie 2022. Cei care vor să beneficieze de reducere trebuie să știe că aceasta este valabilă doar online.

Important de precizat este că tariful redus cu 50% este valabil timp de șase luni de la semnarea contractului și adăugarea noului serviciu oferit de RCS RDS în portofoliul clientului.

În ceea ce privește telefonia mobilă, trei abonamente fac parte din noua promoție: Optim 2, Optim Nelimitat și Optim 3. Prețurile lor sunt de 1 euro, 2,5 euro și 1,5 euro.

Pentru cei interesați de oferta de servicii de internet, compania RCS RDS a lansat două abonamente avantajoase: Fiberlink 500 și Fiberlink 1.000, cu prețuri de 15 lei, respectiv 20 de lei pe lună.

Oferte RCS RSD pentru abonamentele tv
Tot în această perioadă, operatorul de servicii de telecomunicații pune la dispoziția celor interesați abonamente pentru tv. Astfel, la orice abonament nou, cât și pentru upgrade-ul unuia vechi, clienții primesc o reducere de 50% pentru o perioadă de șase luni.

Important de menționat este că în această ofertă intră trei categorii de servicii: Analogic, cu 13 lei pe lună, Digital, cu 15 lei pe lună și Satelit, cu 12,5 lei pe lună.

Clienții pot bifa și extraopțiuni de televiziune, care au prețuri cuprinse între 0,5 lei și 7,5 lei. Este vorba despre MaxPak, Film Now, 4K, HBO, Balcan Music TV și multe altele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.