Anunţ de ultimă oră despre Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. S-a decis, acum nu mai poate decât să aştepte!

Ionuţ a fost arestat în urmă cu trei ani după ce a fost prins cu droguri şi condamnat la moarte,

iar de atunci aşteaptă o veste bună în privinţa comutării pedepsei,

însă n-a primit vreun răspuns. Singura veste bună este că Malaezia a renunţat recent la pedeapsa capitală.

Ionuţ Gologan lucra ca șofer, part-time, pentru o firmă de transport din Germania. Cărăușia de droguri l-a costat scump de prahovean, acesta fiind condamnat, în 2012, la moarte prin spânzurare pentru trafic de droguri.

Autoritățile române s-au luptat ani de zile pentru aducerea în țară a lui Ionuț Gologan, în ideea în care acesta să fie judecat și să execute pedeapsa într-o închisoare românească.

”Copilul meu nu mai are dinți în gură și e piele și os”

Ionuț Gologan a fost crescut doar de tată (mama abandonându-l la naștere) și o bunică, acum în vârstă de 89 de ani. A fost un copil sărac și, spun vecinii, probabil tocmai această sărăcie l-a determinat să își dorească să facă bani repede și ilegal.

El a executat până acum zece ani de temniță grea, nouă ani în care, povestea Dumitru Gologan, ”băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște”. Nouă ani de când telegeanul nu a mai văzut lumina zilei decât printre zăbrelele unei închisori cu condiții extrem de drastice, inumane chiar, conform Observatorul Prahovean.

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a fost mutat din „Închisoarea Iadului”

„Îl așteptăm acasă, nu ne ajută nimenea. Nu ne ajută nimeni. Pe omul bogat îl ajută toți, dar la omul sărac nici boii nu-i trag. Nu dăm detalii despre Ionuț. Să îl aducă să-l vedem. Eu l-am crescut”, ne-a mărturisit, în urmă cu ceva timp, bunica lui Ionuț Gologan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.