Andreea Tonciu da de pamant cu o cantareata celebra! O are blocata in telefon: “Mi se pare foarte perversa”

Toata lumea stie modul direct in care Andreea Tonciu spune lucrurilor pe nume! Bruneta a fost invitata in cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, unde a devaluit cine este vedeta din Romania pe care nu o suporta!

Andreea Tonciu este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz.

Transparența, carisma și modul sincer de a spune lucrurilor pe nume, sunt doar câteva dintre calitățile, care au adus-o cât mai aproape de inimile oamenilor.

Andreea Tonciu a dezvăluit că există o celebritate din România pe care oricât ar încerca nu o suferă. Ba chiar este blocată pe rețelele sociale, pentru a nu intra în contact cu ea.

În emisiunea Detectorul de minciuni, vedeta nu s-a mai abținut și a spus despre cine este vorba și motivul pentru care nu o suportă.

„Alexandra Ungureanu. Nu o suportam deloc. Mi se pare foarte perversă. Știi cum e vorba aia cu mutu. Eu nu sunt invidioasă pe femei, ea nu are ce am eu.

Deci nu o invidiam, dar nu îi suportam caracterul. N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block. Suntem blocate reciproc.

Am blocat-o pentru că nu cred că putem avea o conversație, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu nu sunt compatibilă cu ea, ea e alt standard”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu explica de ce s-a certat cu Sanziana Buruiana

In urma cu cativa ani, Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana erau cele mai bune prietene si in majoritatea emisiunilor TV apareau doar impreuna. La un moment dat, ceva s-a rupt, iar relatia lor s-a racit.

In urma cu cateva luni, Andreea Tonciu a marturisit ca intre ea si Sanziana Buruiana nu mai exista o relatie de prietenie in prezent. „Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum.

Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul”, a declarat Andreea Tonciu.

Se pare ca relatia lor s-a racit dupa ce Sanziana Buruiana a facut mai multe afirmatii cu privire la Tonciu. „Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează.

Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce.

Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea Andreea Tonciu în acea perioadă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.