Andreea și Cabral Ibacka, dezvăluiri despre 14 ani împreună: „Mi-ai mâncat zilele!”

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de mulți ani și par să aibă o relație excelentă, dacă e să o judecăm după farsele

și declarațiile celor doi din social media.

Cei doi au o fetiță, Namiko, și un băiat în vârstă de o lună, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă de cei doi proaspeți părinți.

Deși în mod normal nu dau prea multe detalii despre cum funcționează căsnicia lor, Andreea și Cabral își comentează deseori într-o notă amuzantă la postări, mai ales când vreun text îl privește pe celălalt membru al relației.

Este cazul și acum, când Cabral a postat pe pagina lui de Facebook o imagine cu Andreea Ibacka, pe care a lăudat-o și despre care a scris: „Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun: – Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse / festival / snowboard / bere cu băieții / orice?!

De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine și trebuie să mă lase ea să… orice. La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe mașina / să iasă cu fetele / să plece la festival / să orice.

Da, mi se pare o negociere mișto aia când se aleg chestii importante în viață, cum e numele lui Ragnar… ăăă, ăsta, Leagăn!… ăăă… în sfârșit! Dar în rest… nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi.

În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat.”, a scris prezentatorul.

Mai mult, aceasta a evaluat… eronat durata relației lor. „Și în al doilea rând… avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja… Cred că e o discuție mai mare, doar să-mi spuneți dacă aveți chef să o dezbatem pe blog.

Nu că aș scrie eu pentru a lumina ca licuriciu… ci aș putea scrie un punct de vedere care să fie o plecare către o dezbatere, de exemplu. Sună interesant?”, i-a întrebat acesta pe fani.

Dar pentru că umorul joacă un rol atât de important în relația dintre Andreea și Cabral, chiar soția a fost cea care l-a corectat pe prezentatorul Pro TV. „Alo, Dl.

Independență, avem 14 ani împreună! Probabil se mai adaugă 1 în care doar mă visai noaptea așa mirobolantă.”, a scris Andreea Ibacka. Răspunsul lui Cabral nu s-a lăsat așteptat: „Păi da, că la cum mi-ai mâncat zilele mi se pare c-au trecut 25, nu 14!”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.