Andreea Marin, la 11 ani după divorțul de Ștefan Bănică: Dezvăluirea pe care a dorit să o facă personal

Andreea Marin, adesea numită “Zâna Surprizelor”, reușește să aducă încântare fanilor ei, nu numai prin aparițiile sale remarcabile în media, ci și prin evoluția remarcabilă a fiicei sale, Violeta. La 11 ani de la despărțirea de Ștefan Bănică, cei doi părinți celebri au făcut un anunț semnificativ cu privire la educația și viitorul adolescentei lor. Într-un interviu recent, Andreea Marin a dezvăluit detalii fascinante despre legătura sa cu Violeta și despre modul în care ea și fostul ei soț se implică împreună în alegerile făcute de fiica lor.

Andreea Marin și Ștefan Bănică. Imagine: arhiva.

Andreea Marin consultă cu regularitate pe Ștefan Bănică în momentul luării deciziilor legate de Violeta

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin nu doar că păstrează farmecul care a consacrat-o, dar și-a surprins fanii prin transformarea ei spectaculoasă. Pierzând vizibil în greutate și revenind la dimensiunile din tinerețe, vedeta strălucește într-un pictorial recent realizat pentru revista VIVA!

Chiar dacă despărțirea lor a fost un subiect de interes public, Andreea Marin și Ștefan Bănică rămân uniți în ceea ce privește educația fiicei lor, Violeta. Cei doi părinți se consultă reciproc și iau împreună decizii importante, asigurându-se că adolescența fiicei lor beneficiază de un mediu stabil și echilibrat.

“Luăm deciziile împreună în ceea ce privește viitorul ei, cum e firesc. N-aș spune că Violeta este răsfățată de niciunul dintre noi; o responsabilizăm, dar o și iubim enorm, iar ea știe asta. Violeta este foarte asemănătoare cu mine: determinată, obstinată în urmărirea propriilor idealuri, și pentru ea nu există imposibil. Mă regăsesc în ea, așa cum eram eu pe vremea când eram tânără…”, a declarat Andreea Marin.

Violeta, în vârstă de 16 ani, a impresionat recent la Gala Performanței și a Excelenței 2023, unde a fost premiată alături de Andreea Marin. Într-un moment special, tatăl ei, Ștefan Bănică, a însoțit-o la pian pe scena evenimentului. Andreea Marin a dezvăluit că fiica sa a moștenit talentul muzical și că a încurajat-o să-și urmeze pasiunea.

Chiar dacă Violeta își dorește să studieze Dreptul, Andreea Marin și Ștefan Bănică sunt hotărâți să sprijine orice altă alegere pe care Violeta o va face în viitor. Muzica, dansul și teatrul sunt pasiuni pe care Violeta le nutrește, iar părinții sunt deschiși să o susțină în orice direcție își va îndrepta talentul și interesul.

Andreea Marin subliniază că relația lor cu Violeta este construită pe încredere reciprocă, iar deciziile importante privind viitorul ei sunt luate în armonie. Cei doi părinți nu o consideră pe Violeta răsfățată, ci responsabilă și conștientă de propria sa dezvoltare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.