Andreea Esca, în stare de șoc! A izbucnit pe loc în plâns. S-a întâmplat în direct la TV

A fost ziua de naștere a Andreei Esca. Prezentatoarea TV a avut parte de multe surprize din partea colegilor ei de la PRO TV. La un moment dat, vedeta a fost copleșită de emoții și a izbucnit în lacrimi. De la ce a pornit totul?
Andreea Esca a împlinit vârsta de 50 de ani

Luni, 29 august, Andreea Esca a împlinit vârstă de 50 de ani. Prezentatoarea TV a avut parte de multe surprize din partea colegilor ei de la PRO TV.

Aceasta a fost sărbătorită în direct, în platoul emisiunii „La Măruță”, care a revenit recent cu un nou sezon. Vedeta a avut parte de multe surprize și a primit multe cadouri.

De exemplu, de la învățătoarea ei, Andreea Esca a primit o dulceață de cireșe amare. Vizibil emoționantă, vedeta a început să vorbească despre femeia care i-a pus stiloul în mână cu ani de zile în urmă.

Chiar și în ziua de astăzi, Andreea Esca își amintește cu drag lecțiile pe care le-a învățat de la femeia care i-a fost ca o a doua mamă.

„Dulceață de cireșe amare. Îmi place! În fotografii este învățătoarea mea. Doamna Stavor, căreia îi datorez foarte multe lucruri.

E învățătoarea mea și am mai povestit de-a lungul timpului și le-am spus oamenilor, nu dau sfaturi, dar povestesc din poveștile mele că cine știe… folosesc la ceva. Cred că e foarte important ca cei mici să aibă niște educatori cu har.

Pentru că noi, părinții, nu suntem cei mai pricepuți în a educa copiii neapărat, dar cel mai mult timp îl petrec acolo, ei pot fi mai importanți decât părinții.

Eu chiar mi-am dat seama de-a lungul timpului că pentru mine doamna Stavor a fost extrem de importantă, pentru că aveam șase ani și două săptămâni când am fost la școală, în clasa I.

Ea zicea că pot să fac și aia, și aia. E foarte important!

Am stat până în clasa a VIII-a în aceeași școală. Să vă apreciați profesorii și să îi căutați pe cei buni și să știi că mă doare

foarte tare când sunt tot felul de știri cu probleme ale profesorilor sau cu părinți care sunt supărați că nu știu ce nu au făcut profesorii.

Eu știu cât de mulți profesori sunt foarte buni și cât de greu este acum să poți să găsești calea către sufletul copilului și să faci ceva cu el, ținând cont de multe lucruri care s-au schimbat complet”, a explicat prezentatoarea Știrilor PRO TV.

Andreea Esca, întâlnire emoționantă cu învățătoarea ei
Curios, Cătălin Măruță a întrebat-o câți ani are acum învățătoarea ei.

„Cred că doamna are mai mult decât mama mea, peste 84”, a răspuns Andreea Esca, apoi învățătoarea ei a intrat în platoul emisiunii TV. În acel moment, Andreea Esca a început să plângă, însă lacrimile ei erau de bucurie.

„Așa te-am învățat eu, să plângi? Să râzi, să petreci, să mergi la teatru. Ea era iubită la mine în familie. Zicea că trebuie să fie nora mea”, a spus învățătoarea ei, care are acum 85 de ani.

Prezentatoarea TV nu și-a putut stăpâni lacrimile când a văzut-o pe învățătoarea ei. De bucurie, aceasta a strâns-o tare în brațe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.