Andra a tinut sa se afle de la ea: ”Dragilor, voiam sa va spun ca…”Carmen Harra a vorbit, din nou, despre divortul familei Maruta

In urma cu doar cateva zile, Carmen Harra a facut un anunt care a dat peste cap Romania. Ea sustine ca ar exista posibilitatea divortului in cuplul Maruta.

Carmen Harra, prezentă în cadrul unei emisiuni TV, a vorbit despre cuplul Andra-Măruță și ce se va întâmpla cu ei doi în viitor.

Clarvăzătoarea a povestit că în urmă cu 13 ani ea l-a avertizat pe Cătălin și i-a spus că s-ar putea să divorțeze de artistă, dar din cauza ei, nu a lui.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare.

Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă.

El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

  • Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra.

După ce presa din România a reacționat la o astfel de declarație, Carmen Harra a revenit, in urma cu doar cateva ore, asupra subiectului. ”Eu îi iubesc pe Andra și pe Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele, domnilor de la presă.

Poți avea un divorț în codul vieții dar nu înseamnă că se va întâmplă. Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami

Când eu eram pe toate posturile de televiziune și radio în România, Andra și Măruță nu se născuseră încă, așa că nu apreciez comentariile nejustificate.

 Motivul pentru care nu mai vin în România este pentru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire.

Eu am încercat să fac bine, dar se pare că nu putem schimbă mentalitatea. Suntem un popor credincios, nu? A reușit Isus să ne salveze de răul din noi?”, a precizat Carmen Harra, pe pagina sa de Facebook.

Andra a fost fotografieata alaturi de Adrian Sina, cu care este buna prietena. Cei doi s-au aflat la acelasi eveniment, iar sotul Ancai Serea i-a transmis un mesaj lui Catalin Maruta: “Andra, ești atât de frumoasă, ești superbă.

Cătălin, nu știu de ce ai lăsat-o singură. E un semn ăsta, că și pe mine Ancuța (n.r. Anca Serea) m-a lăsat singur. Cătă, am eu grijă de ea în seara asta, stai liniștit”.

„Dragilor, voiam să vă spun că nu cânt în Timișoara. M-ați întrebat câțiva dintre voi unde mă vedeți, dar nu cânt. În seara asta am venit să vizitez un nou showroom. Cătălin este la un alt eveniment, în București”, a marturisit Andra Maruta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.