Anamaria Prodan se va căsători din nou. “Mă voi mărita cu cel mai bogat, cel mai deștept…”

Anamaria Prodan se vă căsători din nou și își va duce viață mai departe după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Recent, impresara a spus că, odată finalizat divorțul își va reface viața.

Totodată, aceasta a mărturisit și cum va fi viitorul ei soț.

De curând, în presă au apărut tot felul de zvonuri potrivit cărora Vica Blochina ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Blonda a negat însă aceste zvonuri și a spus că nu a fost nimic între ei.

Anamaria Prodan se va căsători din nou
Anamaria Prodan nu se vede în niciun caz singură. Sexy-impresara este pusă pe „treabă”.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat.

Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect?

În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul său cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie’, a mărturist Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spune că nu mai există șanse de împăcare

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au depus actele de divorț și se vor separa definitiv. Impresara a vorbit deschis despre relația cu antrenorul de fotbal, dar și ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ei. Mai mult, suține că nu ar fi primit actele de divorț, până acum.

Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce

trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…‘, a spus pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Unde urmează să se mute Anamaria Prodan și fiul ei ,,Bebeto”?

Anamaria Prodan a luat deja în calcul mutarea din România alături de fiul ei pentru o perioadă, cât

timp situația cu tatăl lui se va calma. Decizia vedetei este strict în favoarea micuțului pentru a fi protejat de toate zvonurile răutăcioase aduse la adresa tatălui său, ce îl afectează destul de tare.

Destinațiile la care se gândește Anamaria sunt America și Dubai, pline de oportunități pentu cei doi. De curând, vedeta a fost premiată în Dubai pentru cariera sa de succes în domeniul sportiv.

,,Este o onoare să urci pe scenă alături de cei mai buni din meadle east. Premiul meu a fost unul deosebit: membru marcant în fotbalul mondial.”, spune Anamaria.”, spune Anamaria Prodan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.