Anamaria Prodan, dezvaluiri rusinoase din dormitor despre Reghecampf: “Nu rezista mai mult de ” Continuarea intrece orice imaginatie

Scandalul dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan escaladeaza.

Impresara a facut declaratii transante despre performantele din dormitor ale antrenorului de la Craiova.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se afla in plin proces de divort, dar despartirea lor tine prima pagina a ziarelor din Romania

Impresara a facut declaratii incendiare despre inca sotul ei. Vedeta a vorbit despre performantele din dormitor a inca sotului ei.

Vedeta a marturisit ca antrenorul de la Craiova s-a facut de ras in fata tuturor, dupa ce a ales sa o lase pentru o domnisoara cu care urmeaza sa aiba un copil si care e mult mai tanara ca ea.

Anamaria Prodan sustine ca ar fi trebuit sa isi ia o amanta mult mai desteapta, asta din cauza faptului ca la varsta pe care el o are nu mai poate fi atat de activ in dormitor.

”În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.

Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitateasportivă.net.

Mai mult, Anamaria Prodan a mai precizat ca situatia in care s-a ajuns nu e deloc una care ii face cinste lui Laurentiu Reghecampf. Acest lucru se datoreaza faptului ca ar fi putut sa-i spuna de divort si sa nu se ajunga in acest pas.

”La 50 ani acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok”, a mai zis Anamaria Prodan, pentru sursa citata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.