Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea momentului!

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Ea și Laurențiu Reghecampf au decis să pună capăt mariajului lor de aproape 15 ani, dar nu pot sta departe unul de celălalt. Sunt tot mai aproape de final și divorțul este în plină desfășurare, dar se pare că au reușit să revină la sentimente mai bune de ceva timp.

Anamaria și Reghe păstrează legătura

Ana Maria Prodan și Reghe au ajuns la final de drum, dar nu am putut sta departe unul de celălalt prea mult timp. Chiar dacă a fost vorba despre scandalul în care au fost implicați cei doi, despre săgeți aruncate unul altuia, au continuat să vorbească unu despre celălalt. Deși nimeni nu se aștepta la asta, se pare că cei doi comunică foarte bine.

Vezi și: Anamaria Prodan rupe tăcerea! De ce nu mai este Reghe antrenorul Craiovei: “Nu suportă viața destrăbălată!”

În plin proces de divorț, Prodanca a declarat că ea și fostul partener de viață comunică destul de des despre copil, dar și despre ce s-a mai scris în presă. Impresara spune că are o relație perfect normală cu Laurențiu Reghecampf și discută tot ce este nevoie despre copilul lor. Regretă faptul că Bebeto nu vrea să meargă la tatăl lui, dar Ana Maria spune că nu-l poate obliga pe acesta să facă ceva ce nu simte și îi respectă decizia, dar speră că își va schimba părerea pe viitor și va avea și el o relație bună cu tatăl lui.

„Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga.
Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici.

Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r. Corina Caciuc) atât de aproape de noi? (…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.”, a declarat Anamaria Prodan la televizor.

Prodanca spune că nu va avea liniște până când nu va descoperi cum de s-a ajuns la această situație. Impresara consideră că fostul ei soț a fost prostii doctorul lui iubită și nu ar fi vrut să își părăsească familia, tara fost constrâns de situație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.