„Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta” Geta Sterp a dat vestea, la scurt timp după ce s-a măritat! Nici ea nu se aștepta la asta

Geta Sterp a avut parte de o bucurie fără margini atunci când s-a întors în locurile natale.

După ce s-a măritat, viața Getei Sterp urmează să se schimbe cu desăvârșire. Pentru a putea fi împreună cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, sora lui Culiță Sterp urmează să lase în spate locurile natale.

Tânăra urmează să se angajeze la firma pe care o deține soțul ei, așa că viața pe care a dus-o până acum, la fermă, ar putea rămâne doar o frumoasă amintire.

Geta Sterp a făcut anunțul cu zâmbetul până la urechi. Nu credea că va mai putea face asta după ce se mărită

Geta Sterp este foarte fericită că și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu cel pe care l-a ales să îi fie alături pentru tot restul vieții sale.

Totuși, această bucurie a fost umbrită de tristețea fără margini pe care o simte pentru că, pentru a-i putea fi mereu alături lui Sebastian, mezina familiei Sterp trebuie să lase în urmă mersul pe câmp cu oile și munca de la ferma familiei sale.

Încă de mică, aceasta a fost bucuria ei cea mai mare: să poată umbla liberă cu mioarele pe pășuni și să se bucure de frumusețile locului în care s-a născut și a crescut.

Chiar dacă separarea de acest obicei a făcut-o să plângă în hohote, Geta nu a ascuns acest lucru de fanii săi, ba chiar a inclus aceste momente grele pentru ea în vlog-ul pe care l-a postat înainte de a face pasul cel mare.

Iată însă că lucrurile nu au stat chiar așa. Acum, la câteva săptămâni de la fericitul eveniment, Geta a avut parte de o bucurie fără margini, pe care nu a putut să nu o împărtășească și cu urmăritorii săi, în cadrul unui nou vlog.

„Probabil vă era dor de un astfel de vlog, uitați pe unde sunt. Mă duc cu el (n. red. Liviu, mâna dreaptă a familiei Sterp la treburile gospodărești) până la oi, că trebuie să luăm două oi să facem sloi (n. red. un fel de mâncare) și am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta, că mă duc la oi și să știți că încă avem oi și o să mai avem.(…) Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața asta, te încarci cumva pozitiv”, a spus Geta Sterp în ultimul vlog postat pe internet.

Vestea care a făcut-o să plângă pe Geta Sterp, înainte de a se căsători: „E u și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă”

Cu puțin timp înainte de a-și uni destinul în fața lui Dumnezeu cu Sebastian Crăciunescu, tânăra s-a filmat după ce a plecat de acasă, pentru a ieși în calea oilor, așa cum obișnuia să facă dintotdeauna, însă emoțiile au cuprins-o instant și a izbucnit în lacrimi, atunci când s-a gândit că ar putea fi ultima dată când face asta.

„Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta. Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține. Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia.

Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a povestit Getuța în vlogul de dinainte de a se căsători.

Leave A Reply

Your email address will not be published.